Ο Τζόνι Ντεπ την τελευταία ημέρα της εκδίκασης της μήνυσης, την οποία υπέβαλε εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της «Sun», της News Group Newspapers και του διευθυντή της, Νταν Γούτον, για δυσφήμιση σχετικά με ένα δημοσίευμα που υπέγραφε ο Γούτον, τον Απρίλιο του 2018, το οποίο αποκαλούσε τον Ντεπ «αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του», εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τέλος της δίκης. Ο σταρ του Χόλιγουντ, την ώρα που βγήκε από το δικαστήριο, ύψωσε τη γροθιά του προς τους φαν του και τους ευχαρίστησε, ενώνοντας τα χέρια, για τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ η Αμπερ Χερντ, η οποία εμφανίστηκε  μαυροντημένη, έκανε δήλωση μπροστά στους δημοσιογράφους, οι οποίοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον την πολύκροτη υπόθεση. Όπως τόνισε η ηθοποιός, ήταν «απίστευτα επώδυνο» να ξαναζεί τις τραυματικές στιγμές του γάμου της με τον Τζόνι Ντεπ.

Η δήλωση της Αμπερ Χερντ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ταξίδεψα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να καταθέσω σε αυτήν τη διαδικασία ως μάρτυρας και να βοηθήσω το δικαστήριο. Αφότου εξασφάλισα την εντολή περιοριστικών μέτρων το 2016 και οριστικοποίησα το διαζύγιό μας, ήταν επιθυμία μου να προχωρήσω στη ζωή μου. Δεν κατέθεσα εγώ αυτή τη μήνυση και, παρά τη σημασία της, θα προτιμούσα να μη βρίσκομαι στο δικαστήριο. Ήταν απίστευτα επώδυνο να ξαναζώ τη διάλυση της σχέσης μου, να αμφισβητούνται τα κίνητρα και η αλήθεια μου, να ακούγονται στο δικαστήριο οι πιο τραυματικές λεπτομέρειες της ζωής μου με τον Τζόνι και να μεταδίδονται παντού στον κόσμο», δήλωσε η Αμπερ Χερντ, η οποία, κατά τη διάρκεια της δίκης, δέχθηκε τα «πυρά» από πρώην βοηθό της.

«Επιμένω στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο και εναποθέτω την πίστη μου στη βρετανική δικαιοσύνη. Παρόλο που δεν υπέβαλα αυτήν τη μήνυση, γνωρίζω καλά πόσοι πολύτιμοι πόροι δαπανήθηκαν για αυτήν τη νομική διαδικασία και θα χαρώ να δω αυτούς τους πόρους να επαναδιοχετεύονται σε πιο σημαντικά νομικά ζητήματα, που ήδη έχουν καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Εκτιμώ την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και την υποστήριξη της νομικής ομάδας υπεράσπισης, όπως και των δικηγόρων μου στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή της η Χερντ.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τη μήνυση που υπέβαλε ο Τζονι Ντεπ εις βάρος του ομίλου News Group Newspapers και του executive editor της «Sun» θα βγει το επόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης