Ο Τζέισον Μομόα ταΐζει αρκούδα με το στόμα του και γίνεται viral

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, 14:14
Ο Τζέισον Μομόα ταΐζει αρκούδα με το στόμα του και γίνεται viral

Ο Τζέισον Μομόα ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram, στο οποίο φαίνεται, να ταΐζει με το στόμα του, ένα μπισκότο σε μία αρκούδα του Κόντιακ.

Το βίντεο τραβήχτηκε κατά τα γυρίσματα της νέας σειράς της Apple TV+, «See», όπου ο Μομόα, χρειάζεται να παλέψει με την αρκούδα.

Στο βίντεο ο Τζέισον Μομόα, εμφανίζεται φορώντας το κουστούμι του ήρωα που ενσαρκώνει, του Baba Voss, να γονατίζει μπροστά στην καφέ αρκούδα και να βάζει το μπισκότο στο στόμα του. Μάλιστα ακούγεται και μία φωνή που λέει πως, «Πρέπει να κάνουμε γρήγορα». Στην συνέχεια η αρκούδα παίρνει το μπισκότο και του γλείφει το πρόσωπο.

Το σχόλιο του Μομόα στη συγκεκριμένη ανάρτηση είναι, «Τα πράγματα που χρειάζεται να κάνουμε για την ΤΕΧΝΗ. Ξεκίνησε η προβολή του «See», στο κανάλι της  Apple TV+.

Η αρκούδα χρειάζεται να εξοικειωθεί με τη μυρωδιά του σώματος σου. Ορίστε το μπισκότο μου για σένα. Φιλιά μεγάλε. Με αγάπη. Baba Voss».

Η σειρά αφηγείται μια ιστορία η οποία εκτυλίσσεται στο μακρινό μέλλον, όταν ένας ιός έχει αποδεκατίσει την ανθρωπότητα και όσοι έχουν επιζήσει είναι τυφλοί, πριν από 600 χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, 14:15