Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα λάβει μέρος στον παραδοσιακό εορτασμό της «Boxing Day» στις 26 Δεκεμβρίου κατά τον οποίο οι άνδρες της βασιλικής οικογένειας συνηθίζουν να πηγαίνουν για κυνήγι φασιανού.
Ο Χάρι αποφάσισε να μην συμμετάσχει εφέτος επειδή η Μέγκαν είναι φιλόζωη.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχουν συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο παντρεμένοι και είναι ήδη ορατές αρκετές αλλαγές στη συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι και στον τρόπο ζωής του, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Σημειώνουν ακόμη ότι η απουσία του από το κυνήγι θα μπορούσε να επιδεινώσει τις σχέσεις του με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εδώ και δύο δεκαετίες τα δύο αδέλφια και ο πατέρας τους πρίγκιπας Κάρολος κάθε χρόνο έπαιρναν μέρος στην καθιερωμένη εκδήλωση.
Επιπλέον, εκτός από τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος θα είναι επικεφαλής, για πρώτη φορά ενδέχεται να πάρει μέρος ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο μεγαλύτερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ο τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, φυσικά χωρίς όπλο στα χέρια του, αλλά για να αρχίσει να εξοικειώνεται με αυτήν την παράδοση της βασιλικής οικογένειας.
Είναι σαφές ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του και οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας βλέπουν τη σχέση της Μέγκαν και του Χάρι να δυναμώνει, τονίζουν δημοσιεύματα.
Ο πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με την Daily Mail και άλλες βρετανικές εφημερίδες αποφάσισε να μην είναι παρών στο κυνήγι, επειδή η Μέγκαν Μαρκλ διαφωνεί με τα αιματηρά αθλήματα ως γνωστή φιλόζωη που αρνείται να φορέσει αληθινή γούνα.
«Ο Χάρι έχει αλλάξει πολύ. Έχει γίνει πιο ευαίσθητος σε περιβαλλοντικά ζητήματα, για παράδειγμα» αναφέρει το δημοσίευμα.

Η είδηση αναμένεται να χαροποιήσει τους ακτιβιστές για την προστασία των ζώων. Η «Boxing Day» έχει προκαλέσει στο παρελθόν πολλές αντιδράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης