Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για το πώς παραμένει υγιής και χαρούμενος σε μια νέα συνέντευξη του και αποκάλυψε ότι ο διαλογισμός έχει γίνει σημαντικό μέρος της ζωής του.

Σε μια εμφάνιση στο podcast της Teenager Therapy για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας το Σάββατο, ο πρίγκιπας είπε: «Για μένα, ο διαλογισμός είναι το κλειδί, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το έκανα αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημασία της δημιουργίας μιας στιγμής και του χρόνου που αφιερώνω στην ημέρα μου για να πάρω μια ανάσα, που δίνει δυνάμεις για να αντέξω».

 Η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έδωσε συνέντευξη μαζί με τον Χάρι, επιβεβαίωσε ότι πρίγκιπας διαλογίζεται τακτικά, λέγοντας ότι: «είναι πολύ αφοσιωμένος».

Ο Χάρι είπε ακόμα ότι η ζωή στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια ήταν μερικές φορές δύσκολη για τον ίδιο και τη Μέγκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολλά. Υπάρχουν καλές ημέρες και υπάρχουν κακές ημέρες. Πρόκειται για αυτοπροστασία. Και το να είσαι τρωτός δεν είναι αδυναμία. Το να δείχνεις ότι είσαι τρωτός στον σημερινό κόσμο είναι δύναμη… Όσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτό τόσο περισσότερο αποδεκτό γίνεται».

 Από την πλευρά της η Μέγκαν μοιράστηκε με τους θεατές τον τρόπο που η ίδια αντιμετωπίζει το άγχος λέγοντας: «Πρέπει να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Για μένα νομίζω ότι το journaling είναι πολύ σημαντικό. Μου επιτρέπει να σκεφτώ από πού ήρθα. Μου ανοίγονται άλλες προοπτικές. Όταν κοιτάς πίσω σε κάτι, δεν φαίνεται τόσο σημαντικό».

   

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης