Ο αρχηγός και τραγουδιστής των Years & Years, Όλι Αλεξάντερ θα επιστρέψει στη δράση της μικρής οθόνης, ως πρωταγωνιστής στη σειρά του Russell T Davies, «Boys».

Ο Όλι Αλεξάντερ θα υποδυθεί τον Ritchie Tozer, έναν 18χρονο ομοφυλόφιλο που ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Λονδίνο το 1981, στην αρχή της κρίσης του AIDS στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω το πιο τυχερό αγόρι στον κόσμο που συμμετέχω σε αυτό πρότζεκτ» δήλωσε ο τραγουδιστής. «Είμαι θαυμαστής του Russell T Davies από τότε που παρακολούθησα το Queer As Folk κρυφά στα 14 μου χρόνια. Το έργο του βοήθησε να διαμορφώσω την ταυτότητά μου και έτσι βρίσκομαι πάνω από το φεγγάρι που θα συνεργαστούμε».

Η σειρά των πέντε επεισοδίων θα ακολουθεί τον χαρακτήρα του Αλεξάντερ – ένα «golden boy» που κρατάει μυστικά από την οικογένειά του – και τους καινούριους φίλους του, καθώς μεγαλώνουν «στη σκιά του AIDS».
«Το σενάριο ήταν καταπληκτικό» ανέφερε ο τραγουδιστής «γέλασα και έκλαψα πολύ, είναι προνόμιο που θα βοηθήσω στην αφήγηση της ιστορίας και είμαι τόσο ενθουσιασμένος».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτήν την εβδομάδα και θα προβληθεί από το Channel 4 το 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης