Ο Ντουέιν Τζόνσον δήλωσε την υποστήριξή του στους Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τζόνσον ανακοίνωσε ότι ενώ «δεν έχει ποτέ υποστηρίξει δημόσια» έναν υποψήφιο πρόεδρο ή αντιπρόεδρο στο παρελθόν, τώρα τάσσεται ανοιχτά υπέρ του Μπάιντεν και της Χάρις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποτέ δεν υποστήριξα δημόσια έναν υποψήφιο πρόεδρο ή αντιπρόεδρο στη ζωή μου» δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας παλαιστής στους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις μέσω μιας μαγνητοσκοπημένης διαδικτυακής συνομιλίας. «Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτήν τη συνομιλία με αυτόν τον τρόπο με εμένα επίσημα δημόσια να υποστηρίζω εσάς να γίνετε πρόεδρος και αντιπρόεδρος της μεγάλης χώρας μας».

«Είστε και οι δύο έμπειροι να ηγηθείτε, έχετε κάνει υπέροχα πράγματα» πρόσθεσε.

Ο Ντουέιν Τζόνσον συνεχάρη και τους δύο υποψηφίους για τα επιτεύγματά τους μέχρι στιγμής. «Τζο είχατε μια τέτοια απίστευτη καριέρα και διοικούσατε με τόσο πολύ συμπόνια, σθένος, ενέργεια και ψυχή» δήλωσε ο Τζόνσον στον Μπάιντεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καμάλα ήσασταν περιφερειακή εισαγγελέας, γενική εισαγγελέας, γερουσιαστής των ΗΠΑ. Είστε έξυπνη και δυνατή. Σας έχω δει σε αυτές τις ακροάσεις» ανέφερε και περιέγραψε επίσης την υποψήφια αντιπρόεδρο ως «εξακριβωμένα σκληρό καρύδι».

Προτού υποβάλει την πρώτη του ερώτηση, ο Τζόνσον αναφέρθηκε στον πατέρα του Rocky «Soul Man» Johnson, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο. «Τζο, εσείς και εγώ μιλήσαμε για τη σχέση που είχατε με τον πατέρα σας. Για αυτή την ιδέα του σεβασμού και του σεβασμού που κερδίζεται που μας δίδαξαν οι γονείς μας. Ο πατέρας μου πάντα έλεγε: “Ο σεβασμός δίνεται όταν κερδίζεται”».

Ο ηθοποιός ρώτησε τότε τον Μπάιντεν και τη Χάρις για το πώς σκοπεύουν να κερδίσουν τον σεβασμό του αμερικανικού λαού.

«Κάνοντας αυτό που λέμε ότι θα κάνουμε. Τηρώντας τα λόγια μας» απάντησε ο Μπάιντεν. «Με το να είμαστε ειλικρινείς με τον αμερικανικό λαό. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Όταν αποτυχαίνουμε, θα το παραδεχόμαστε. Δεν θα είμαστε τέλειοι, αλλά θα αναλαμβάνουμε την ευθύνη» επισήμανε.

Ο Ντουέιν Τζόνσον τώρα προστίθεται στους σταρ που έχουν εκφράσει δημόσια την υποστήριξή τους στον Μπάιντεν για πρόεδρο των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Κλόι Γκρέις Μόρετς, Άλεξ Ροντρίγκεζ, Kesha και πολλών άλλων.

«Ως πολιτικά ανεξάρτητος και κεντρώος, ψήφισα και τα δύο κόμματα στο παρελθόν. Σε αυτές τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές, υποστηρίζω τους @JoeBiden & @KamalaHarris. Η πρόοδος απαιτεί θάρρος, ανθρωπιά, ενσυναίσθηση, δύναμη, ΚΑΛΟΣΥΝΗ& ΣΕΒΑΣΜΟ. Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε» είπε ο Τζόνσον.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης