Όταν το Τέξας έχει ανάγκη, ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι εκεί για να βοηθήσει.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ και η σύζυγός του Καμίλα θα διοργανώσουν το επόμενο διάστημα διαδικτυακή εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για όσους στη γενέτειρα του Μάθιου ΜακΚόναχι, επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία με χιονοπτώσεις και παγετό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς, η πατρίδα μου, το Τέξας επλήγη από τη χειρότερη χειμερινή καταιγίδα των τελευταίων 70 χρόνων. Άφησε πολλούς ανθρώπους χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς νερό και χωρίς πολλές βασικές ανάγκες» αναφέρει ο Μάθιου ΜακΚόναχι σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Και ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτροδότησης αποκαθίσταται ευτυχώς, οι κατεστραμμένοι αγωγοί υδροδότησης σε νοσοκομεία και σε σπίτια έχουν αφήσει πολλούς κατοίκους του Τέξας χωρίς τα απολύτως απαραίτητα που χρειάζονται για να επιβιώσουν» προσθέτει.

Στη συνέχεια, ο Μάθιου ΜακΚόναχι συνιστά στους θαυμαστές να «μείνουν συντονισμένοι», εξηγώντας ότι η διαδικτυακή εκδήλωση θα διοργανωθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα είναι είναι η καλύτερη στιγμή για να ελέγξετε τους γείτονές σας, αν είναι ασφαλείς» είπε στους κατοίκους του Τέξας. «Πηγαίνετε να χτυπήσετε μια πόρτα. Πηγαίνετε εθελοντικά. Εάν έχετε οικονομική άνεση, παρακαλώ βοηθήστε έναν που δεν έχει. Υπάρχουν πάρα πολλοί» τόνισε.

Η σφοδρή κακοκαιρία και οι χιονοθύελλες σε ολόκληρη την πολιτεία είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες κάτοικοι και εκατομμύρια νοικοκυριά να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης