Παρόλο που ο Λούι Τόμλινσον μέσα σε τρία χρόνια έχασε τη μητέρα και την αδελφή του, έχει ορκιστεί να διατηρεί θετική στάση στη ζωή.

Ο πρώην αστέρας των One Direction, μίλησε για το πώς ο θάνατος της μητέρας και της αδερφής του σε σύντομο χρονικό διάστημα άλλαξε εντελώς τον τρόπο σκέψης του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρετε τι, ίσως επειδή είχα πραγματικές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου, μου έδωσαν περιθώριο αισιοδοξίας. Στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, από όσα έχω βιώσει, αυτά τα καθημερινά προβλήματα… δεν φαίνονται τόσο άσχημα», είπε ο Τόμλινσον στην «The Telegraph».

Η μητέρα του τραγουδιστή πέθανε το 2016 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 43 ετών. Η 18χρονη αδερφή του πέθανε το 2019 από υπερβολική δόση ουσιών.

 Ο μουσικός αφιέρωσε το νέο του single «Two of Us» από το άλμπουμ του WALLS στη μητέρα του. Τραγουδά: «Πέρασε ένα λεπτό από τότε που σε κάλεσα, δεν θα μάθεις ποτέ πόσο μου λείπεις, την ημέρα που σε πήραν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο Λούι αναφορικά με το άλμπουμ του είπε ακόμα ότι «ξέρετε, λόγω της ιστορίας μου, το άλμπουμ μου ήταν λίγο βαρύ κατά διαστήματα και λίγο μελαγχολικό και, είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε, όπως μου μιλάτε, τώρα, ότι αυτό δεν είναι αυτός που είμαι».

 Ο τραγουδιστής πρόσθεσε «Δεν μου αρέσει, οι άνθρωποι με λυπούνται. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ  

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης