Μια δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αφορά τον γιο του βραβευμένου ηθοποιού Τομ Χανκς και της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον, Τσέστερ Χανκς, ο οποίος είναι ηθοποιός και μουσικός.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τσετ Χανκς δέχθηκε μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία από την πρώην σύντροφό του Κιάνα Πάρκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κιάνα, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του στα τέλη Μαρτίου σε δικαστήριο του Τέξας, όπου του ζητάει 1 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση για κατ΄εξακολούθηση ενδοοικιακή βία και κακοποίηση. Μάλιστα, στην πρώτη ακρόαση στις 30 Μαρτίου ορίστηκε η Κιάνα να θεωρηθεί προστατευόμενο πρόσωπο και τη συνοδεύουν από τότε αστυνομικοί.

Αυτή η μήνυση έρχεται να συμπληρώσει έναν κύκλο βίας που ξεκίνησε, σύμφωνα με τις κατηγορίες, τον Οκτώβριο στο σπίτι τους στο Sugar Land του Τέξας, με κλοπές, τσακωμούς, απειλές με όπλο και ρατσιστικές εκφράσεις του λευκού Τσετ προς τη μαύρη γυναίκα του. Ακόμη όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της, το ίδιο διάστημα ο Chet Hanks απείλησε να δολοφονήσει την πρώην σύντροφο του και μετά να αυτοκτονήσει.

Επίσης οι δικηγόροι δήλωσαν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον Τσετ Χανκς όσο και με τους διάσημους γονείς του, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση του Τσετ Χανκς

Απαντώντας σε όλα αυτά, ο Χανκς, μέσω του δικηγόρου του, Μάρτυ Σίνγκερ, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, και αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον της.

Ο δικηγόρος του γιου του Τομ Χανκς δήλωσε από την πλευρά του:

«Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Κιάνα Πάρκερ είναι σοκαριστικοί, εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης