Ο ταλαντούχος ερμηνευτής Θάνος Ολύμπιος συνεχίζοντας τις χειμερινές του εμφανίσεις θα δώσει συναυλία στον Δήμο Κηφισιάς (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου) το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 13.00.

Θα ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θάνος Ολύμπιος, νέος στον χώρο της μουσικής αλλά πολλά υποσχόμενος, είναι πτυχιούχος του Μουσικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ήδη κυκλοφορήσει τρεις προσωπικούς δίσκους.

Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε ο 3ος του δίσκος με καινούργιες συνθέσεις που του εμπιστεύθηκε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών, όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.ά. Στους δύο προηγούμενους δίσκους του έχει ερμηνεύσει τραγούδια καταξιωμένων δημιουργών, όπως ο Σαράντης Αλιβιζάτος, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Γιάννης Τζουανόπουλος κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Κηφισιάς στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου και η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Ακούστε το τραγούδι «Όσες και όσοι» σε μουσική του Μίμη Πλέσσα και στίχους του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από τον τελευταίο δίσκο του Θάνου Ολύμπιου:

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης 13.00
Κολοκοτρώνη & Λεβίδου, Κηφισιά.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης