Τα Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, συνεχίζουν και το 2017 τα σεμινάρια και workshops για όσους αγαπούν τη φωτογραφία. Τον Φεβρουάριο, ο Νικόλας Μάστορας, φωτογράφος και λάτρης του Instagram, μας ξεναγεί στο κόσμο της φωτογραφίας με κινητό τηλέφωνο (mobile photography) και μας μαθαίνει να αποτυπώνουμε τις πιο όμορφες στιγμές μας με δημιουργικό τρόπο.

Μάθετε πως να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό σας και πως να επιλέγετε τις εικόνες που θα έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση στα social media. Το σεμινάριο καλύπτει τους εξής τομείς: βασικές αρχές φωτογραφίας, tips & tricks για την καλύτερη εκμετάλλευση της φωτογραφικής μηχανής του smartphone κινητού σας, επεξεργασία εικόνας σε smartphone, ενδεδειγμένες πρακτικές για τα social media, σωστή προσέγγιση ανά θεματολογία, καθώς και κριτική, ανάλυση και συζήτηση πάνω σε φωτογραφίες των συμμετεχόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει 3 μαθήματα, που θα πραγματοποιηθούν στις 17/2, 24/2, 2/3. Κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια δυο ώρες (19:00-21:00). Κόστος συμμετοχής: 30ευρώ.

Αγοράστε τώρα το εισιτήριό σας για τα 3 σεμινάρια

Ο Νικόλας Μάστορας σπούδασε στο Λονδίνο και αφού εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης, ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τη φωτογραφία και τη δημιουργία περιεχομένου για digital & social media campaigns διάφορων brands . Ταξιδεύει συχνά και κρατάει φωτογραφικό αρχείο των προορισμών του στο blog anothervisualdiary.com και στο instagram account του, όπου έχει 47.000 followers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης