Μουσικός Μάρτης στη Νέα Σμύρνη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012, 13:25
Μουσικός Μάρτης στη Νέα Σμύρνη
Ο Δήμος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός της Νέας Σμύρνης, για ακόμη μία χρονιά, διοργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων για όλους τους πολίτες της Αττικής, στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας».

Ήδη έχουν εμφανιστεί ονόματα όπως η Μαριώ, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Σταμάτης Κόκοτας, η Μαρίζα Κωχ, Αντώνης Καλογιάννης, ο Πασχάλης Τόνιος και ακολουθούν κι άλλοι.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο και σε όσες υπάρχει εισιτήριο αυτό θα στοιχίζει 5 ευρώ.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο, 17 Μαρτίου
Γιώργος Χατζηνάσιος: Μουσικό άγγιγμα ψυχής. Πρόσκληση στον μουσικό κόσμο του Χατζηνάσιου με την Ιώ Νικολάου. Φιλική συμμετοχή ο Πασχάλης Τόνιος. (με εισιτήριο)

Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Μαρτίου
Στέφανος Κορκολής: Ο σημαντικός συνθέτης και βιρτουόζος πιανίστας μάς χαρίζει 2 βραδιές μουσικής απόλαυσης. (με εισιτήριο)

Πέμπτη, 22 Μαρτίου
Βασίλης Σκουλάς: Ο Βασίλης Σκουλάς εξακολουθεί να προσφέρει από το μετερίζι του στο τραγούδι και στην κρητική παράδοση. (με εισιτήριο)

Δευτέρα, 26 Μαρτίου
Λουδοβίκος των Ανωγείων: Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων υμνεί τον έρωτα και τον θάνατο με τη δική του γνώριμη ερμηνεία. (με εισιτήριο)

Παρασκευή, 30 Μαρτίου
Γιάννης Σπανός: Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια. Μαζί του οι Πένυ Ξενάκη, Κώστας Τζιαγκούλας και Κοσμάς Κοκόλης. Φιλική συμμετοχή ο Πασχάλης Τόνιος. (με εισιτήριο)

Σάββατο, 31 Μαρτίου
Τζικ Νακασιάν: Μια μουσική βραδιά με παρουσίαση της νέας του δουλειάς αλλά και παλιές επιτυχίες του δημιουργού Τζικ Νακασιάν. (αριθμημένες θέσεις)

Γαλαξίας: Κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης
Ώρα έναρξης: Από 1/3 έως 8/4: 19.30

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού Γαλαξίας: 2109334064
Πολιτιστικός οργανισμός: 210 9310408, www.neasmyrni.gr
Τιμή εισιτηρίου για όσες δεν έχουν ελεύθερη είσοδο: 5 ευρώ.

Τα εισιτήρια και οι δωρεάν κάρτες αριθμημένης θέσης θα διατίθενται μία ημέρα πριν από κάθε εκδήλωση καθώς και την ίδια ημέρα της εκδήλωσης. (Ώρες λειτουργίας: 18.00-22.00).

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012, 14:39