To Half Note στηρίζει κι αναδεικνύει την ελληνική ποιοτική μουσική και παρατείνει τη λειτουργία του για όλο τον Μάιο, προτείνοντας ένα πολύχρωμο μπουκέτο μουσικών με άρωμα διαφορετικών μουσικών ειδών, που αξίζουν με το παραπάνω την προσοχή σας.

Καταξιωμένοι μουσικοί συναντώνται με νέους ταλαντούχους και συμπράττουν, από τις 2 έως τις 27 Μαΐου, παρουσιάζοντας jazz, blues, swing, funk, ethnic, κινηματογραφικά soundtrack, κλασική μουσική, έντεχνο ελληνικό τραγούδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-05/05 Cinema Paradiso
-09/05 Χρήστος Κωνσταντόπουλος- «Rendez-Vous»
-10/05 Tamuz & Anamateur Special Tribute to Cole Portet
-11/05 Maria-Christina –Electric Harp, Not Unplugged
-12/05 Jazz on T.A.P.
-17/05 Γιώργος Λιμάκης-Αστέρης Παπασταματάκης-Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης-Γιώργος Γεωργιάδης
-18/05 Lefteris Christofis Trio
-19/05 Νεφελόπετρα
-23/05 Happy Dog Project
-24/05 Βασίλης Γούζιος Quartet
-25/05 Υorgos Krommydas Quartet
-26/05 Αστέρης Παπασταματάκης- Μιχάλης Καπηλίδης-Theo Goutsidis.

HALF NOTE JAZZ CLUB, Tριβωνιανού 17, Μετς.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 9213310, www.halfnote.gr, www.viva.gr, http://www.facebook.com/halfnote.gr, https://twitter.com/#!/Half_Note.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό): 15€, φοιτητικό 10€.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: 02/05-27/05 (από Τετάρτη έως Σάββατο & Kυριακή 27/05): 22:30.

MINOR KEYS (Τετάρτη 02/05)

Οι Minor keys και πάλι στο Half Note παρουσιάζουν fados, πρωτότυπες συνθέσεις και αγαπημένα τους κομμάτια σε δικές τους διασκευές, βάζοντας τη δική τους πινελιά στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας, επιλέγοντας να παρουσιάσουν τα συγκεκριμένα κομμάτια με σκοπό να προκαλέσουν στους ακροατές εναλλαγή συναισθημάτων και διάθεσης.

Αλέξανδρος Ναθαναήλ: πιάνο, τραγούδι, Κωνσταντίνα Πουτκάρη: τραγούδι, Σπύρος Νίκας: ακορντεόν.
Γιάννης Πλαγιανάκος: κοντραμπάσο, Αντώνης Πρίφτης: κιθάρα, Άγγελος Κουσάκης: κρουστά.
Έκτακτη συμμετοχή: Αντιγόνη Κυριακοπούλου: τραγούδι, Ντομένικα Μαντέλη: τραγούδι, Μαρία Μανουσάκη: βιολί.

Vanila Swing (Πέμπτη 03/05)

Εάν θέλαμε να δώσουμε ένα νέο όνομα στο Rock & Roll… θα μπορούσαμε να το πούμε VanilaSwing with a Rockin’ attitude…Swing and Rock n’ Roll band.

Οι VanilaSwing δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο 2011 στην Αθήνα και προσφέρουν ζωντανές παραστάσεις που φέρνουν το παρελθόν ξανά στο παρόν. Tα κομμάτια που ερμηνεύουν είναι ένα μείγμα από covers των Chordettes και των καλλιτεχνών της περιόδου, μαζί με remixes μεγάλων σημερινών επιτυχιών,όλα με το στιλ και την ατμόσφαιρα της μαγευτικής εποχής των 40’s, 50’s, 60’s. Μετά τις πρόσφατες παραστάσεις στην Αθήνα, οι Vanila Swing είναι έτοιμοι να γοητεύσουν το ευρωπαϊκό κοινό στη μεγάλη σκηνή! Οι Vanila Swing εκπληρώνουν με επιτυχία όχι μόνο έναν μοναδικό ήχο, αλλά προσφέρουν ένα ανυπέρβλητο θέαμα, συνοδεύοντας πραγματικές νύχτες απόλαυσης.

Λήδα Αγγελάκη: τραγούδι, Wiveca Hartmann: τραγούδι, Παναγιώτης Παπαπορφυρίου: κιθάρα, Γιάννης Άννινος: μπάσο, Γιώργος Δελλής: πλήκτρα, Δημήτρης Καραγιάννης: σαξόφωνο, Δημήτρης Χριστοδουλάκης: τύμπανα.

Kassetas – Spanos Group (Παρασκευή 04/05)

Οι Γιάννης Κασέτας- Γιώργος Σπανός συνεχίζουν τα live με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ τους Jungle of Illusions. Αυτή τη φορά με τη σύμπραξη ενός  σούπερ jazz γκρουπ – ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά στο Half Note Jazz Club. Το άλμπουμ Jungle of Illusions περιέχει original συνθέσεις του Κασέτα και του Σπανού, αυτοσχεδιασμό στα πρότυπα της Avant-Garde των 60’s, αλλά και ενδιαφέρουσες μείξεις μουσικών ειδών όπως τα κλασικά μπλουζ σε συνδυασμό με την free jazz και ανατολίτικες χροιές σε συνδυασμό με modal αρμονίες. Πάντοτε, όμως, με μια προσωπική πινελιά που χαρακτηρίζει το γκρουπ.

Γιάννης Κασέτας: σαξόφωνα, σύνθεση, ενορχήστρωση, Γιώργος Σπανός: ντραμς, σύνθεση, ενορχήστρωση, Μάνος Λούτας: κοντραμπάσο, Μάνος Σαριδάκης: πιάνο, keyboards.
Special Guests: Γιώργος Ψυχογιός (ακορντεόν), Λεωνίδας Σαραντόπουλος (Φλάουτο)

CINEMA PARADISO (Σάββατο 05/05)

Οι Cinema Paradiso αποτελούν ένα νέο 9-μελές μουσικό σχήμα, μια σύμπραξη φίλων που εμπεριέχει σχεδόν 3 γενιές, 8 μουσικούς + 1 γιατρό (για καλό και για κακό όπως λένε και οι ίδιοι…). Στο πρώτο τους project, ιχνηλατούν προσωπικές μνήμες μέσα από την εμπειρία του σινεμά και σ’ αυτή την ιδιαίτερη περιπλάνησή τους συναντούν τις δικές μας μνήμες κι εμπειρίες με τρόπο άμεσο και βιωματικό. Η εκλεπτυσμένη αισθητική, η απουσία προφάσεων και οι μουσικές τους επιλογές θα γοητεύσουν πολλούς.

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: Τραγούδι, Σοφία Ροσμαράκη: Πιάνο, Ευαγγελία Λοφίτου: Ακορντεόν
Γκαλίνα Μπρατούσκα: Βιολί, Στέφανος Γιαννόπουλος: Τσέλο Eυγενιος Μπρατουσκα: Contrabass, Αλεξανδρος Μουζακιτης: Κιθάρα , Χριστίνα Κατσιάρη: Κιθάρα, Έλσα Σκλαβενίτη: Τραγούδι
Στο Half Note θα συμμετέχει κι ο Νίκος Πιτλόγλου στα κρουστά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης