Μετά την μεγάλη επιτυχία και την εντυπωσιακή υποδοχη του κοινού στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου ανανεώνουν το ραντεβού τους την Πέμπτη 17 Ιουλίου σε άλλη μια καλοκαιρινή συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Με ένα μαγικό σκηνικό, τον έντονο παλμό του κοινού που δεν σταματούσε να τραγουδάει και να χειροκροτεί και τους 3 καλλιτέχνες παρέα με τους μουσικούς τους να τα δίνουν όλα στη σκηνη, είναι μια παράσταση που όπως έλεγε ο κόσμος φεύγοντας από το θέατρο – θα θυμόμαστε για πάντα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με όχημα την κοινή τους αισθητική, ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, με την αναγνωρισμένη μουσική προσφορά αλλά και την έντονη κοινωνική του παρουσία, συναντήθηκε πρώτη φορά το 2005 με τον Γιάννη Κότσιρα σε μια συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία, ενώ λίγα χρόνια μετά συνεργάστηκαν ξανά στις παραστάσεις «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Κότσιρας έχει καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της τελευταίας εικοσαετίας, ανήσυχος και δημιουργικός. Παρά τη μεγάλη εμπορική απήχηση που γνώρισε από πολύ νωρίς, δεν σταμάτησε να αναζητά την πιο ειλικρινή τραγουδιστική έκφραση σε ό,τι κι αν έκανε.
Τη Ρίτα Αντωνοπούλου μας τη σύστησε ο Θάνος Μικρούτσικος και είναι τα τελευταία χρόνια σταθερή συνεργάτιδα του, ερμηνεύοντας μοναδικά τα τραγούδια του συνθέτη. «Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι μακράν η καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της με σπουδαία σκηνική παρουσία, τραγουδά τις συλλαβές, τις λέξεις και τις φράσεις με τρόπο τέτοιο, που αποκτούν ζωή στην ερμηνεία της» λέει για εκείνη ο Θάνος Μικρούτσικος.

Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας, Ρίτα Αντωνοπούλου
Την παράσταση πλαισιώνουν 6 εξαίρετοι σολίστ:
Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά, ενορχηστρώσεις,
Άκης Κατσουπάκης: πιάνο, ενορχηστρώσεις,
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα,
Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο,
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι,
Κώστας Μιχαλός: κιθάρα,

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Κορρές
Επιμέλεια φωτισμού: Ανδρέας Κούρτης

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ:15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
viva.gr, Public, Βιβλιοπωλεία Ιανός, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven Spots, Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης