Η Qai Qai είναι η κούκλα της Αλέξις Ολίμπια, της ενός χρόνου κορούλας της Σερένα Ουίλιαμς. Και η πλαστική κούκλα έγινε μια από τις μεγαλύτερες ατραξιόν στο εφετινό Australian Open.

Στη συνέντευξη μετά τη νίκη (στον πρώτο γύρο) της Σερένα επί της Γερμανίδας Τατιάνα Μαρία, η μαμά ερωτήθηκε για την Qai Qai. «Μεγαλώνοντας, δεν είχα και πολλές ευκαιρίες να έχω μαύρες κούκλες» είπε η Σερένα. «Και σκέφτηκα ότι θα ήθελα η πρώτη της κούκλα να είναι μαύρη. Και, ξέρετε, προφανώς είναι μισή καυκάσια (σ.σ. λευκή) και μισή μαύρη, αλλά είπα ότι αυτή είναι η πρώτη της κούκλα και η δεύτερη θα είναι καυκάσια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οπότε, ήθελα οπωσδήποτε να της διδάσκω πάντα αγάπη και να της διδάσκω τα βασικά ανθρώπινα… οι άνθρωποι πρέπει πάντα να έχουν αγάπη ο ένας για τον άλλο, ανεξάρτητα από το χρώμα τους» κατέληξε η πρώην Νο. 1 στο τένις.

Ο Αλέξις Ομπάνιαν ο πρεσβύτερος, ο σύζυγος της Σερένα – και συνιδρυτής της Reddit – διαχειρίζεται τον λογαριασμό της Qai Qai στο Instagram. Αναρτά φωτογραφίες της Qai Qai να πανηγυρίζει τις επιτυχίες της Σερένα, να διαβάζει βιβλία ή να χαλαρώνει με την οικογένεια. Ο λογαριασμός της κούκλας έχει πάνω από 100.000 followers (για την ακρίβεια, 105.000, προς το παρόν). Η Qai Qai έκανε το ντεμπούτο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ο αριθμός των followers εκτινάχθηκε στα ύψη το διάστημα που διεξαγόταν το Australian Open.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτε και η θεία, η Βένους Ουίλιαμς μπόρεσε να αποφύγει τις ερωτήσεις για την Qai Qai. Μετά την επικράτησή της στο αγώνα του δεύτερου γύρου με την Αλίζ Κορνέ, οι δημοσιογράφοι άφησαν στην άκρη το τένις κι άρχισαν να ρωτούν για τη διασημότητα από πλαστικό. «Εγώ, προσωπικά, βλέπω από πρώτο χέρι την Qai Quai, αυτήν και τις ταλαιπωρίες της» γέλασε η Βένους. «Η μαμά της Qai Qai -το μωράκι, η Ολίμπια- απλά ξεχνάει την ύπαρξή της, άρα… Έχει πλάκα να βλέπεις τι τραβάει η Qai Qai. Είναι τόσο χαριτωμένο» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης