Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Κυριακή 14 Οκτωβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Αερόπλοιο, η παιδική σκηνή του Τόπος Αλλού, κάνοντας εδώ και 28 χρόνια μια σοβαρή δουλειά πάνω στη παιδική ψυχαγωγία, παρουσιάζει από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου την παράσταση «Μυθολογίες- οι δικοί μας ήρωες», του Νίκου Καμτσή.

Πρόκειται για μια παράσταση που τα παιδιά θα γευτούν τον πλούτο της Ελληνικής Μυθολογίας και θα διασκεδάσουν με τους ήρωες της. Κούκλες, μάσκες, μαριονέτες, σκιές, ανθρωπόμορφες ομπρέλες και σκούπες που μιλάνε δημιουργούν μια ατμόσφαιρα παιχνιδιάρικη και παραμυθένια. Ο χορός, η μουσική, τα τραγούδια, τα κοστούμια και κυρίως η συμμετοχή των παιδιών κάνουν την παράσταση διασκεδαστική και συγκινητική.

Λίγα λόγια για το έργο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα κοριτσάκι αποφασίζει να βρει πού κρύβει η γιαγιά τα γλυκά της. Ανεβαίνει λοιπόν στη σοφίτα με μόνο όπλο… ένα κουτάλι. Αντί για τα βάζα με τα γλυκά συναντάει τον Ξανθιά, τον υπηρέτη του θεού Διόνυσου. Την πληροφορεί ότι παντρεύεται ο Περσέας με την Ανδρομέδα και περιμένει όλους τους γνωστούς ήρωες την Ελληνικής Μυθολογίας να έρθουν στο γάμο. Ήρωες όπως ο Ηρακλής, ο Ίκαρος και ο Δαίδαλος, ο απερίσκεπτος Φαέθων, ο Περσέας και η Ανδρομέδα φυσικά, ο πονηρός και κωμικός Σίσυφος, ο Αρίων με τη λύρα του θα παρουσιάσουν στα παιδιά τα θαυμαστά κατορθώματα τους.

Συντελεστές:
Κείμενο-σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ
Σκηνικό & κοστούμια: ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ
Μουσική: ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
Ειδικές κατασκευές: ΝΙΚΟΛΑΙ ΚΑΜΙΣΕΦ (Εθν. Θέατρ. Σόφιας)

Παίζουν:
ΑΘΗΝΑ ΔΕΛΙΑΔΗ, ΑΛΕΚΑ ΦΡΑΓΚΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:
Κάθε Κυριακή στις 15.30
Καθημερινές για σχολεία
Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ
Διάρκεια: 60 λεπτά

ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ
Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, 11361-Αθήνα
τηλ. 2108656004 και 210-8624392
http://www.topos-allou.gr
toposallou@marinet.gr

ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης