Εγκαινιάστηκε στο Μεσολόγγι ο εκθεσιακός χώρος του Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο Λιάρος»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 16:36
Εγκαινιάστηκε στο Μεσολόγγι ο εκθεσιακός χώρος του Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο Λιάρος»

Με την παρουσία φίλων και συνεργατών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο Μεσολόγγι τα εγκαίνια του γραφείου και εκθεσιακού χώρου του Ομίλου Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο Λιάρος».

Την έναρξη των εγκαινίων σήμανε ο πρόεδρος του ομίλου, Νίκος Βλαχόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους φίλους και προσκεκλημένους.

Σε χαιρετισμό του σημείωσε, πως πέντε χρόνια μετά την ίδρυση του ομίλου και τη δραστηριοποίηση του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης αλλά και εκτός αυτής, ο χώρος αναδεικνύει το ιστορικό παρελθόν και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κύριος Γιάννης Δαρλαμήτσος, τρισέγγονος του στρατηγού Δημητρίου Μακρή ο οποίος εμπιστεύθηκε στον «Λιάρο» άρματα και προσωπικά αντικείμενα του στρατηγού.

Επίσης, οικογενειακά κειμήλια εμπιστεύθηκε στον όμιλο και η οικογένεια Γκόρπα.

Ο Όμιλος Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο Λιάρος» εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στον κύριο Δαρλαμήτσο και την οικογένεια Γκόρπα που του εμπιστεύτηκαν άρματα και οικογενειακά κειμήλια και τους διαβεβαίωσε ότι θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.


 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 16:45