Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη, ερμηνεύει μελωδίες από δημοφιλείς ταινίες της «Walt Disney» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 στις 18:00 και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στις 11:30 π.μ., στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1 και αποτελούν συμπαραγωγή της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο πλαίσιο, πραγματοποιούνται και τέσσερις συναυλίες για σχολεία, σήμερα Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, και αύριο Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 10:00 π.μ. και στις 12:00 μ.μ..

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει γνώριμες μελωδίες και να παρακολουθήσει σκηνές από βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, που δημιουργήθηκαν στα στούντιο της Walt Disney, όπως «Η Μικρή Γοργόνα», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», «Αλαντίν», «Μουλάν», «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Ταρζάν», «Μαίρη Πόπινς» κ.α.

Με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα συμπράξουν μουσικοί του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 8 ευρώ για το κανονικό και στα 6 ευρώ για το μαθητικό και φοιτητικό.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης