Η δημοσιογράφος, Μέγκιν Κέλι πιστεύει ότι η νέα προσπάθεια του Χοακίν Φίνιξ για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι μια κενή χειρονομία.
    
Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney (Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ) ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο ηθοποιός, πρωταγωνιστής της ταινίας «Joker» θα φορά το ίδιο σμόκιν σε κάθε τελετή απονομής βραβείων αυτήν τη σεζόν. Αυτό, σύμφωνα με την McCartney, είναι ένας τρόπος με τον οποίο ο Φίνιξ στρέφει την προσοχή στη «μείωση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση».
    
Η οργάνωση PETA (Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων) επικρότησε επίσης την απόφαση του ηθοποιού.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι νικητής» έγραψε η McCartney. «Φορώντας Stella αποφασίζει να κάνει επιλογές για το μέλλον του πλανήτη και όλα τα πλάσματά του. Έχει επίσης επιλέξει να φορά το ίδιο σμόκιν ολόκληρη την περίοδο των τελετών απονομών βραβείων για να μειώσει τη σπατάλη. Είμαι περήφανη και είναι τιμή μου που ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί σου Χοακίν, συνέχισε να εμπνέεις και συνέχισε να λάμπεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως ένα άτομο που δεν επαίνεσε τον Φοίνιξ ήταν η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια ειδησεογραφικών εκπομπών, Μέγκιν Κέλι.
    
Η πρώην παρουσιάστρια του «Today» θεώρησε ότι είναι ανόητο να χαρακτηρίζεται ο Φίνιξ ήρωας της κλιματικής αλλαγής επειδή απλά φορά λιγότερα σμόκιν.

«Πόσο εκτός πραγματικότητας είναι αυτοί οι άνθρωποι; Ω, η θυσία! Απλά ένα σμόκιν! Αφήστε μας» έγραψε σε σχόλιο στο Twitter.

Η δημοσιογράφος Έμιλι Ζανότι απάντησε: «Πάω να ξαναφορέσω το τζιν Stella McCartney (που αγόρασα μεταχειρισμένο 35 δολ.) σήμερα, για να αισθανθώ ήρωας κλιματικής αλλαγής».
    
Ο Χοακίν Φίνιξ είναι εδώ και πολλά χρόνια υποστηρικτής οργανώσεων για τα δικαιώματα των ζώων και μίλησε για την περιβαλλοντική αφύπνιση στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών παραλαμβάνοντας το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική ταινία.
    
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ  
 
 
 
 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης