Οι Άγγλοι ηθοποιοί, Μάικλ Κέιν και Λίνα Χίντι και η ποπ σταρ Ρίτα Όρα θα πρωταγωνιστήσουν σε μεταφορά στη σύγχρονη εποχή του κλασικού μυθιστορήματος του Κάρολου Ντίκενς «Oliver Twist» για το Sky Cinema.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Twist» θα υποδυθεί ο γιος του Τζουντ Λο, Ραφ Λο. Σε αυτήν την εκδοχή ο Όλιβερ επαναπροσδιορίζεται ως καλλιτέχνης που ζει στους σύγχρονους δρόμους του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία τυχαία συνάντηση με μια συμμορία απατεώνων με επικεφαλής τη χαρισματική Ντοτζ, που ενσαρκώνει η Ρίτα Όρα, ωθεί τον Τουίστ να ληστέψει ένα ανεκτίμητης αξίας ζωγραφικό έργο από τον μετρ στις κλοπές Φέγκιν που υποδύεται ο Κέιν και τη ψυχοπαθή συνεργάτιδά του, Σάικς (Λίνα Χίντι).

Η παραγωγή της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Φρανζ Ντράμε, Σόφι Σίμνετ και Ντέιβιντ Γουίλιαμς θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία pay TV του Sky Cinema την ίδια μέρα που θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Μάρτιν Όουεν και το σενάριο υπογράφει ο Τζον Ράθαλ μαζί με τον Όουεν και τη Σάλι Κόλετ.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Μάικλ Κέιν δήλωσε στο Variety για την ταινία: «Ο Φέγκιν είναι τόσο άθλιος χαρακτήρας, θα είναι πολύ διασκεδαστικός ο ρόλος, πραγματικά ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Λίνα, Ραφ και το υπόλοιπο καστ στο Λονδίνο όπου θα αρχίσουν τα γυρίσματα».

Η Σάρα Ράιτ, διευθύντρια του Sky Cinema τόνισε ότι «η ταινία Twist είναι κλασική ιστορία του Ντίκενς όπως δεν την έχετε δει ποτέ ξανά. Τολμηρή, μοντέρνα και με πολλούς ταλαντούχους Βρετανούς ηθοποιούς, αυτή η συμπαραγωγή του Sky δείχνει τη φιλοδοξία του για πρωτότυπες ταινίες».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης