Tα Public και η Εταιρεία Πολιτιστικού Τουρισμού Discover Greek Culture οργανώνουν το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 10.30, λογοτεχνικό περίπατο αφιερωμένο στον αστυνόμο Κώστα Χαρίτο, κεντρικό ήρωα των έργων του συγγραφέα Πέτρου Μάρκαρη. Οι συμμετέχοντες θα τον ακολουθήσουν σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας που σχετίζονται με τη δουλειά του, αλλά και με την οικογένειά του, που παίζει, επίσης, μεγάλο ρόλο στη ζωή του.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει από τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού, όπου ο Κώστας Χαρίτος καλείται να εξιχνιάσει ακόμα μια σκοτεινή υπόθεση. Το σημείο συνάντησης θα είναι η είσοδος του αρχαιολογικού χώρου, Ερμού 148.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη στάση θα γίνει στην Πλατεία Μοναστηρακίου, όπου ο Χαρίτος και οι συνεργάτες του βρίσκονται αντιμέτωποι με επεισόδια που έχουν αναστατώσει την γύρω περιοχή.

Η τρίτη στάση, που είναι αφιερωμένη στην οικογενειακή ζωή του Κώστα Χαρίτου, θα γίνει στη Πλάκα, όπου τον συναντούμε μαζί με την γυναίκα του Αδριανή να απολαμβάνουν το φαγητό τους σε μια παλιά, παραδοσιακή ταβέρνα. Εκεί το ζεύγος Χαρίτου θα έχει και μια απρόσμενη συνάντηση.

Οι συμμετέχοντες, τέλος, θα κατευθυνθούν στο Public Συντάγματος, όπου θα συναντήσουν τον συγγραφέα Πέτρο Μάρκαρη, για να συζητήσουν μαζί του για τις περιπέτειες του λογοτεχνικού του ήρωα που έχει τόσο αγαπηθεί από χιλιάδες αναγνώστες στην Ελλάδα και αλλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο μπλοκ του Public.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης