Οι Locomondo επέστρεψαν στην φιλόξενη σκηνή του Gagarin 205 Live Μusic Space και, καθώς φαίνεται, θα ξεχειμωνιάσουν εκεί περιμένοντας την Άνοιξη ή φέρνοντας την Άνοιξη, επειδή μπορούν… για λίγες μόνο εμφανίσεις.

Η πρώτη εμφάνισή τους στο Gagarin 205 στις 14 Ιανουαρίου, ήταν ένα feelgood ποδαρικό στο 2012 και κάτι παραπάνω από ένα θερμό καλωσόρισμα από το κοινό, που, παρ’ όλο το κρύο και τη βροχή, ζεστάθηκε από την αγάπη του για τους Locomondo: για άλλη μια φορά το απέδειξε πως «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και όχι μόνο όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο ραντεβού στο Gagarin 205 είναι στις 26 Φεβρουαρίου, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, δηλαδή την πιο ταιριαστή ημερομηνία που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί! Η αμφίεση θα είναι ανάλογη των περιστάσεων και οι Locomondo θα είναι οι οικοδεσπότες του μεγαλύτερου μασκέ πάρτυ της χρονιάς με όλα τα παρελκόμενα: χαρτοπόλεμος, κονφετί και κυρίως ξεφάντωμα a la Locomondo επιβάλλονται μια τέτοια ημέρα.

Οι εκπλήξεις επί σκηνής όχι απλώς δεν αποκλείονται αλλά είναι εγγυημένες, όπως και το DJ set με τον Polly – B πριν και μετά από τη συναυλία. Παραδεχτείτε το: Ήδη ανυπομονείτε!

Αποκριάτικο ραντεβού, λοιπόν, στο Gagarin 205 live music space την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με dress code αποκριάτικη ενδυμασία και όλους εσάς παρόντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής – κρουστά, Γιώργος Φραγκέλης- υπεύθυνος ήχου.

Συμμετέχουν : Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος, (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

Προπώληση: 12 €/ Είσοδος: 15 €

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Eισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στα σημεία: 123merch.gr , ticketarena.gr και στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης