Για το ενδεχόμενο της συνέχισης της τηλεοπτικής σειράς «Σέρλοκ» μίλησε ο ηθοποιός Μάρτιν Φρίμαν. Ο τελευταίος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και ο ηθοποιός που έπαιζε τον ρόλο του δρ. Γουάτσον αποκάλυψε ότι οι πιθανότητες να δημιουργηθεί μία πέμπτη συνέχεια της σειράς είναι «λίγες και μακρινές».
    
Σε συνέντευξή του στο Collider περιέγραψε τη σειρά ως μία «τεράστια, τεράστια, παγκόσμια επιτυχία και πέρα από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε» και οι συγγραφείς Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις θα πρέπει να ονειρευτούν κάτι πολύ ξεχωριστό για να επιστρέψουν.

«Αν είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, και αν είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και διαφορετικό νομίζω ότι θα είμαστε όλοι ανοιχτοί σ’ αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Πάντα ένιωθα ότι είναι ένα μεγάλο γεγονός, οπότε εάν είναι να κάνουμε περισσότερα, θα πρέπει να είναι αντάξιο αυτού. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε απλά με κάτι αρκετά καλό. Θα πρέπει να είναι πραγματικά, πραγματικά ξεχωριστό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγνώρισε ότι το φινάλε της τέταρτης σεζόν ήταν σαν μία «παύση» και πρόσθεσε ότι είναι οπαδός του «να σταματάς κάτι όταν το θέλεις».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 
 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης