ΛεΜπρον Τζέιμς, Τζίμι Φάλον, Τομ Χανκς μεταξύ των νικητών των βραβείων Webby 2020

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020, 12:11
ΛεΜπρον Τζέιμς, Τζίμι Φάλον, Τομ Χανκς μεταξύ των νικητών των βραβείων Webby 2020

Οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Τζίμι Φάλον, Τομ Χανκς, το  Spotify και το HBO είναι από τους νικητές των Webby Awards 2020, των βραβείων για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο διαδίκτυο.

Η Διεθνής Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε τους νικητές την Τρίτη.

Το «The Tonight Show» με παρουσιαστή τον Τζίμι Φάλον κέρδισε το βραβείο τού καλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση διάσημων, ενώ ο σούπερ σταρ των Los Angeles Lakers τιμήθηκε για το «Welcome to Bron Bron Land» του ESPN το οποίο κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη διεπαφή με χρήστη.

Η εφετινή, 24η τελετή απονομής των  Webby Awards που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, Webby From Home με παρουσιαστή τον Πάτον Όσβαλντ ήταν αφιερωμένη στην αναγνώριση επιτευγμάτων ατόμων και οργανισμών που χρησιμοποιούν το ίντερνετ ως απάντηση στην πανδημία κορωνοϊού.

Η ηθοποιός Κρίστεν Μπελ κέρδισε βραβείο, επειδή βοήθησε τα παιδιά να κατανοήσουν την πανδημία, ενώ ο DJ D-Nice κέρδισε το βραβείο Καλλιτέχνη της Χρονιάς για τα σετ του #ClubQuarantine στο Instagram Live.

Ο Άβι Σίφμαν ένας 17χρονος από την πολιτεία της Ουάσιγκτον, τιμήθηκε ως Προσωπικότητα της Χρονιάς για τη δημιουργία της πρώτης βάσης δεδομένων και ιστότοπου παρακολούθησης της COVID-19.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020, 12:13