Στη Disneyland στην Καλιφόρνια ανανεώνεται ένα από τα ξενοδοχεία, το οποίο θα έχει πλέον ως θέμα ταινίες της Pixar και θα καλωσορίζει ταξιδιώτες και θαυμαστές για να βυθιστούν στον κόσμο των «Toy Story», «Finding Nemo» κ.ά.

Το Paradise Pier Hotel της Disney, το οποίο αυτή τη στιγμή διαθέτει δωμάτια με θέμα τη θάλασσα, θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο της Pixar με τους αγαπημένους χαρακτήρες της εταιρείας κινηματογραφικών ταινιών animation να έχουν κεντρική θέση στη διακόσμηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι καλεσμένοι θα αποκτήσουν μια νέα οπτική για μερικούς από τους αγαπημένους τους κόσμους και χαρακτήρες της Pixar μέσα από προσεκτικά επιμελημένα έργα τέχνης και διακόσμηση που αποκαλύπτουν το δημιουργικό ταξίδι των καλλιτεχνών που βοήθησαν να ζωντανέψουν αυτές οι ιστορίες» αναφέρει η Disney σε ανακοίνωση.

Γιγάντια λάμπα γραφείου, που είναι το σήμα κατατεθέν της Pixar θα τοποθετηθεί στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Το Paradise Pier Hotel διαθέτει αίθουσα προβολών με θέμα την παραλία, φιλική προς τα παιδιά, όπου τα παιδιά παρακολουθούν ταινίες της Disney από ξαπλώστρες, καθώς και πισίνα στον τελευταίο όροφο, στην οποία γίνονται εργασίες συντήρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το νέο θέμα του ξενοδοχείου, η Disney κατασκευάζει επίσης ένα διάδρομο που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες του Paradise Pier Hotel για να έχουν πρόσβαση στο Disney California Adventure park.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης