Η Κλόι Σέβινι θεωρεί ότι όσοι πιστεύουν πως η Νέα Υόρκη είναι νεκρή μετά την πανδημία του κορωνοϊού «μπορούν απλά να φύγουν» – και η πόλη δεν θα υποφέρει γι’ αυτό.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας ρωτήθηκε για την πόλη και όσους έχουν εκφράσει απαισιόδοξες απόψεις σχετικά με τη μετα-πανδημική ζωή στη Νέα Υόρκη, σε μια νέα συνέντευξή στη «The Daily Beast».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση «αν οι διάφορες τοποθετήσεις ότι η Νέα Υόρκη είναι νεκρή μετά την πανδημία είναι υπερβολικές» η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία απέκτησε γιο τον περασμένο Μάιο απάντησε καταφατικά, προσθέτοντας: «Αλλά ανησυχώ πραγματικά για όλα τα pop up καταστήματα και τα μαγαζιά για μαμάδες».

«Νομίζω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να φύγουν απλώς» είπε η Σέβινι. «Για μένα, αυτό είναι μια χαρά. Ξέρω ότι θέλουμε να συνεχίσει να λειτουργεί καλά η οικονομία, αλλά ως δοκιμασμένη και αληθινή Νεοϋορκέζα, δεν έχω θέμα αν φύγουν αυτοί οι άνθρωποι» πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη της ηθοποιού δεν γίνεται ειδική αναφορά σε δοκίμιο που δημοσιεύθηκε στο LinkedIn και έγινε viral τον Αύγουστο λόγω της εκτίμησης ότι η Νέα Υόρκη «είναι νεκρή για πάντα» ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός κωμικός Τζέρι Σάινφελντ απάντησε με ένα άρθρο γνώμης που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «The New York Times» αντικρούοντας τις απόψεις που διατύπωσε ο Τζέιμς Αλτούτσερ, επενδυτής, επιχειρηματίας, οικοδεσπότης podcast και πρώην διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων.

 «Η Νέα Υόρκη, στην πραγματικότητα, θα ανακάμψει, χάρη στους πραγματικά, σκληραγωγημένους Νεοϋορκέζους που μένουν πιστοί στην πόλη» υπογράμμισε στο άρθρο του ο Τζέρι Σάινφελντ.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης