Tου Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ελληνική δισκογραφία, αποφάσισε να σταθεί αρωγός στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα». Να σταθεί στο πλευρό της Φλόγας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να δημοπρατήσει έναν από τους δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους του δίσκους και δη τον χρυσό δίσκο του Νίκου Κουρκούλη «Παίζεις με τη φλόγα».

Πρόκειται για έναν δίσκο, στον οποίο έχει γράψει ο ίδιος μουσική, γνώρισε τεράστια επιτυχία πριν από 22 χρόνια και ο οποίος θα δημοπρατηθεί με αρχική τιμή τα 500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη συγκεκριμένη κίνησή του για τον ιερό αυτό σκοπό, ανέφερε:

«Από την πρώτη στιγμή, που με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης Καρυοφυλλίδης για τον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Η Φλόγα” θεώρησα ότι ήταν χρέος να ανταποκριθώ στο κάλεσμά του.

 Προσπαθώ και εγώ από τη μεριά μου να βοηθήσω, όπως μπορώ, και για αυτόν τον λόγο αποδέχτηκα να δημοπρατηθεί ο συγκεκριμένος χρυσός δίσκος του Νίκου Κουρκούλη, με τίτλο “Παίζεις με τη Φλόγα”.

Σαν άνθρωπος και εγώ από τη μεριά μου θέλησα να βοηθήσω. Αυτή η κίνηση ήταν ό,τι λιγότερο μπορώ να προσφέρω για αυτούς τους ήρωες της ζωής, που μας δίνουν καθημερινά μαθήματα ζωής.

Πιστεύω ότι είναι καθήκον όλων να δώσουν χαρά, ελπίδα και κουράγιο σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Και όπως αναφέρω συχνά: “Οι αξίες των άψυχων πραγμάτων, είναι μηδαμινές μπροστά στις αξίες της ζωής”».

Λίγα λόγια για τη «Φλόγα»

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

 Στην Φλόγα συμπαραστέκονται στις οικογένειες με στόχο την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Όπως τονίζεται στο σάιτ της Φλόγας: «Είμαστε δίπλα στις οικογένειες, μοιραζόμαστε τους φόβους και τις αγωνίες τους και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.

Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης