Η Apple παρήγγειλε σειρά θρίλερ με σκηνοθέτη τον Αλφόνσο Κουαρόν με την Κέιτ Μπλάνσετ και τον Κέβιν Κλάιν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σύμφωνα με το Variety.
 
Η σειρά με τίτλο «Disclaimer» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ρενέ Νάιτ. Η Μπλάνσετ πρωταγωνιστεί ως Κάθριν Ρέιβενσκροφτ, επιτυχημένη και διαπρεπής δημοσιογράφος τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ, το έργο της οποίας βασίστηκε στην αποκάλυψη των κρυφών παραβάσεων των θεσμών που είχαν καλυφθεί. Όταν ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα γραμμένο από έναν χήρο (Κλάιν) εμφανίζεται στο κομοδίνο της, τρομοκρατείται καθώς συνειδητοποιεί ότι είναι βασική χαρακτήρας σε μια ιστορία που ήλπιζε ότι έχει θαφτεί εδώ και καιρό στο παρελθόν.
 
Ο Κουαρόν θα γράψει το διασκευασμένο σενάριο και θα σκηνοθετήσει και θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή υπό την εταιρεία του Esperanto Filmoj μαζί με την Γκαμπριέλα Ροντρίγκεζ. Η Μπλάνσετ θα είναι εκτελεστική παραγωγός εκτός από τον πρωταγωνίστρια.
 
Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Εμάνουελ Λουμπέζκι θα υπηρετήσει ως διευθυντής φωτογραφίας μαζί με τον επίσης υποψήφιο για βραβείο της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης