H  τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και τα ξένα media δημοσιοποίησαν την περιπέτεια της ποπ σταρ, που παλεύει με θέματα ψυχικής υγείας εδώ και χρόνια. 

Η Μπρίτνεϊ βγήκε από την κλινική για να περάσει με τα παιδιά της τις διακοπές του Πάσχα. Ο σύντροφός της, Σαμ, με τον οποίο σπάνια φωτογραφίζεται δημοσίως, βρέθηκε εκεί για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φωτογραφίες της Σπίαρς, πιο ατημέλητη και καταβεβλημένη από ό,τι την έχει συνηθίσει το κοινό της, έκαναν τον γύρο του κόσμου. Η ψυχική υγεία της τραγουδίστριας έχει επιβαρυνθεί μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

Όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια αποφάσισε να διακόψει για ένα 24ωρο το 30ημερο πρόγραμμα ψυχοθεραπείας στο οποίο υποβάλλεται, για να περάσει αυτήν τη γιορτινή μέρα με τον αγαπημένο της, ο οποίος στέκεται «βράχος» στο πλευρό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη σταρ είχε σοκάρει στις αρχές του έτους τους φαν της, ανακοινώνοντας την ακύρωση μιας σειράς συναυλιών, εξαιτίας της άσχημης κατάστασης της υγείας του πατέρα της.

Ο Jamie Spears, πατέρας του ειδώλου της ποπ, έχει υποβληθεί τους τελευταίους μήνες σε πολλές επεμβάσεις εξαιτίας σοβαρού προβλήματος που εμφανίζει στο παχύ έντερο. Όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια, ο πατέρας της έφτασε αρκετές φορές στο χείλος του θανάτου.

Η επιδείνωση της υγείας του αγαπημένου της πατέρα ήταν κάτι που δεν μπορούσε να διαχειριστεί η ευάλωτη ψυχικά ποπ σταρ. Έτσι πριν από τρεις εβδομάδες αποφάσισε να εισαχθεί σε μονάδα ψυχικής υγείας, ώστε να λάβει την απαιτούμενη βοήθεια και στήριξη από ειδικούς.

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης