Κέφι, χορός, τραγούδια και χρώμα ήταν αυτά που συνέθεσαν το σκηνικό της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης στο Άργος. Εντυπωσιακά άρματα, αλλά και καρναβαλιστές κάθε ηλικίας έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο αποκριάτικο γλέντι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την καρναβαλική παρέλαση διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ και το σύνθημα για την έναρξη έδωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος. Το φετινό καρναβάλι παρουσίασε ο Φάνης Λαμπρόπουλος ο οποίος σχολίαζε με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο, ενώ καρναβαλικές ομάδες με καραμούζες ξεσήκωσαν τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού, η εντυπωσιακή βασίλισσα του καρναβαλιού, ξυλοπόδαροι με γιγαντιαία φορέματα, καρναβαλιστές και άρματα εντυπωσίασαν για ακόμα μία χρονιά τους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που παρακολούθησαν το Αργείτικο καρναβάλι.

Μετά το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης και της καύσης του Βασιλιά Καρνάβαλου θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τον Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά στην κεντρική πλατεία του Άργους. Η συναυλία θα είναι ελεύθερη για το κοινό στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον Αργος.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης