«Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. To Πεδίο του ‘Αρεως θα γίνει πάρκο ευεξίας, άθλησης και πολιτισμού για τη μητροπολιτική Αθήνα», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την εορταστική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο πάρκο, με τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει η Περιφέρεια Αττικής μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. 

Χιλιάδες πολίτες επισκέπτονται καθημερινά το πάρκο, προκειμένου να απολαύσουν τα πολιτιστικά δρώμενα, να συμμετάσχουν στις εκπαιδευτικές δράσεις και να προμηθευτούν μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τη χριστουγεννιάτικη αγορά που λειτουργεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαιθρίων Εμπόρων. Επίσης, να περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης «Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», όπου η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και το Γραφείο Ισότητας της ΕΝΠΕ, παρουσιάζει παραδοσιακά έθιμα και προϊόντα από κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ο Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του, που οι πολίτες «αγκάλιασαν» με τόση θέρμη την πρωτοβουλία της Περιφέρειας να μετατρέψει το Πεδίο του ‘Αρεως, σε μία μεγάλη γιορτινή σκηνή για μικρούς και μεγάλους.

«Μετά από δεκαετίες», πρόσθεσε, «ανοίξαμε» ξανά στο κοινό και δώσαμε ξεχωριστό χρώμα και ζωή στον εμβληματικό χώρο του μεγαλύτερου Πάρκου του κέντρου της Αθήνας με ποικίλα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, που ικανοποιούν όλα τα γούστα, για κάθε ηλικία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης