Η εταιρεία Βίκος βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, το οποίο εδώ και 36 χρόνια δημιουργεί το απαραίτητο πολιτισμικό περιβάλλον για την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και των εκπροσώπων του.  

Μέσω της χορηγίας της στο Πνευματικό Κέντρο, η εταιρεία Βίκος στηρίζει πρωτοβουλίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία νέων προοπτικών για την περιοχή.  Η πολιτιστική ανύψωση της κοινωνίας αποτελεί βασική αξία και προτεραιότητα για τη Βίκος και σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος συμβολίζουν τη δημιουργική και αρμονική συνύπαρξη με σεβασμό και διάθεση για προσφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί περιλαμβάνουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής, oμιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί έως τον Αύγουστο και μπορείτε να το παρακολουθείτε ΕΔΩ.

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης