Στην περιπέτειά της με τον Covid-19 αναφέρθηκε η ηθοποιός Τίφανι Χάντις  μιλώντας με τον δρ Άντονι Φάουτσι σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο YouTube.

Όπως είπε η ηθοποιός έκανε 12 φορές το τεστ για να δει εάν είναι θετική στον κορωνοϊό, ενώ έκανε και τεστ αντισωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δούλευα σε μια ταινία και κάποιος από τους εργαζόμενους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό», είπε η Χάντις στον Φάουτσι. «Δεν ήμουν σε άμεση επαφή μαζί του, αλλά μας έστειλαν όλους σπίτι, σταματήσαμε την ταινία. Πρότειναν να πάω να κάνω το τεστ. Το έκανα, πήρα τα αποτελέσματα σε δύο μέρες, είπαν ότι δεν είχα τον κορωνοϊό». Η ηθοποιός αναγκάστηκε να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ λίγο αργότερα, καθώς είχε έρθει σε επαφή με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Έκανα το τεστ για δεύτερη φορά. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, όμως δύο μέρες μετά μου είπαν ότι ήμουν θετική», είπε και πρόσθεσε ότι παρότι δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα παρέμεινε σε καραντίνα μαζί με τα σκυλάκια της.

«Μετά την καραντίνα έκανα ξανά τεστ και βγήκε αρνητικό, έτσι έκανα και τεστ αντισωμάτων και μου είπαν ότι είχα αναπτύξει αντισώματα. Αυτό ήταν πριν από τρεις μήνες. Έχω κάνει 12 φορές τεστ καθώς δούλευα», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα βγήκαν αρνητικά και έκανα ξανά τεστ για αντισώματα, αλλά οι γιατροί μου είπαν ότι δεν έχω αντισώματα. Νομίζω ότι είμαι υπεράνθρωπος», πρόσθεσε η Χάντις.

Από την πλευρά του ο δρ. Φάουτσι, ο οποίος είναι διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η προσβολή από τον κορωνοϊό είναι να φοράτε «μάσκα» και να διατηρούνται οι «φυσικές αποστάσεις».

«Καθίστε σε μια ορισμένη απόσταση και αποφύγετε τα πλήθη», είπε, προσθέτοντας ότι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα είναι να «ζείτε μια υγιεινή ζωή».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης