Η σειρά Imposters, επιστρέφει αποκλειστικά στην COSMOTE TV με τον 2ο κύκλο, την Παρασκευή 6 Απριλίου, στις 21.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική.

H σειρά επικεντρώνεται στη Μάντι (Ίνμπαρ Λάβι), μια απατεώνισσα που αλλάζει συνεχώς ταυτότητα, προσωπικότητα και εμφάνιση, με σκοπό την εξαπάτηση των πλούσιων συντρόφων της, αλλά και στα τρία τελευταία θύματά της, Έζρα (ΡομπΧιπς), Ρίτσαρντ (Πάρκερ Γιανγκ) και Τζουλς (Μαριάν Ρεντόν), οι οποίοι μετά την εξαπάτησή τους, βάζουν σκοπό να την εντοπίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν, αφού η τριάδα ανακαλύπτει την κρυψώνα της Μάντι, συνεργάζεται μαζί της, για να φέρουν εις πέρας την απόλυτη επιχείρηση απάτης. Η περιπέτεια συνεχίζεται στη δεύτερη σεζόν, με τη Μάντι αποφασισμένη να αλλάξει ζωή, αφού πρώτα ξεφύγει από την παλιά της ομάδα, τον πρώην συνεργάτη της, Μαξ και τον πράκτορα του FBI, Πάτρικ. Ωστόσο, η ίδια συνειδητοποιεί σύντομα πως το να ξεφύγει από την παλιά, μέσα στην απάτη ζωή της, είναι ένας άθλος. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, όταν ο Έζρα, ο Ρίτσαρντ και η Τζουλς επιδίδονται με τη σειρά τους με μεγάλη επιδεξιότητα σε μια σειρά από απάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Μαξ, μαζί με τον «Γιατρό», εγκέφαλο της πρώην ομάδας της Μάντι και τον Πάτρικ διψούν για εκδίκηση. Με τα ρίσκα να είναι μεγαλύτερα από ποτέ, η Μάντι και οι τρεις ακόλουθοί της, πρέπει να είναι σε εγρήγορση, για να διατηρήσουν την ελευθερία τους. Στη νέα σεζόν, επιστρέφει και η Ούμα Θέρμαν, στον ρόλο της αμείλικτης Λένι Κόεν, που παρακολουθεί στενά τη Μάντι, φροντίζοντας να μην αποκλίνει από τον αρχικό της σκοπό, που δεν είναι άλλος από την εξαπάτηση των συντρόφων της.

Το «Imposters» είναι μια παραγωγή της Universal Cable Productions, ενώ Executive Producers της σειράς είναι ο Adam Brooks (Bridget Jones: The Edge of Reason) και ο Paul Adelstein (Prison Break, Girlfriend’s Guide to Divorce).

Κάθε επεισόδιο του 2ου κύκλου της σειράς Imposters θα είναι διαθέσιμο on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, αμέσως μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης