«Street Culture» είναι ο τίτλος του φωτογραφικού βιβλίου της Seleen Saleh με εικόνες που κατέγραψε τα τελευταία πέντε χρόνια και εξυμνούν την αυθεντικότητα, την ποικιλομορφία και τα ετερόκλητα στυλ σε μητροπόλεις του κόσμου.
 
Η φωτογράφος, η οποία συνεργάζεται με το περιοδικό μόδας και στυλ Essence, στο βιβλίο της παρουσιάζει ανθρώπους ξεχωριστούς, που δεν χρειάζεται να απολογούνται. Κατά συνέπεια οι φωτογραφίες είναι έντονες, φωτεινές και πολύχρωμες, με εκείνους που ποζάρουν στον φακό της Seleen Saleh να δείχνουν τη δική τους έκφραση στυλ και δημιουργικότητας.
 
To Street Culture είναι το πρώτο βιβλίο της Saleh και είναι επίσης το πρώτο έργο που τεκμηριώνει το streetstyle και εκδίδεται από μια μαύρη καλλιτέχνη.
 
Οι influencer μόδας και κουλτούρας, Antwaun Sargent, Young Paris, Tamu McPherson και Ladene Clark εντοπίζονται στις σελίδες του βιβλίου ενώ λόγια άγνωστων φωνών συνοδεύουν τις φωτογραφίες.
 
Μιλώντας για το βιβλίο και το έργο της, η Saleh αναφέρει: «Το στυλ του δρόμου είναι μια δημιουργική έκφραση που δίνει την ευκαιρία να προβάλουμε ποιοι είμαστε, πού ήμασταν και πού πηγαίνουμε, στον κόσμο. Συχνά είναι μια έκφραση προς τα έξω των εμπειριών και της καταγωγής μας. Μου αρέσει να φωτογραφίζω ανθρώπους των οποίων το προσωπικό στυλ εκφράζει αυτό το ιδεώδες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης