Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εκτός από ποπ σταρ, ηθοποιός και χορεύτρια, είναι και ζωγράφος. Το ερχόμενο Σάββατο διοργανώνεται η πρώτη της, ατομική έκθεση σε γκαλερί τέχνης στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Η Galerie Sympa, στην κωμόπολη Φιζέκ δημοσίευσε λεπτομέρειες για την έκθεση στο Instagram. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα εγκαινιάσουμε την πρώτη ατομική έκθεση της @britneyspears σε μια σύγχρονη γκαλερί τέχνης το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, από τις 6-9 μ.μ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

We’re thrilled to announce that we will be opening @britneyspears first solo show in a contemporary art gallery on Saturday, the 18th of January 2020, from 6 to 9 pm #britneyspears #britneybitch ‍ ‍♀️ #artsyfartsy #sometimesyoujustgottaplay

A post shared by Sympa (@galerie_sympa) on

Η έκθεση φέρει τίτλο “Sometimes you just gotta play!!!!!!” από τη λεζάντα που είχε συνοδεύσει την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2017 στην οποία αποκάλυψε την πλευρά της δημιουργίας έργων ζωγραφικής.

Η έκθεση θα διαρκέσει “μέχρι το τέλος του κόσμου” (till the world ends) από το ομώνυμο τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφέρουν οι διοργανωτές της έκθεσης.

Σύμφωνα με το BBC, τα εγκαίνια θα συμπέσουν με την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της τραγουδίστριας, “Baby One More Time”.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Sympa (@galerie_sympa) on

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσα έργα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα παρουσιαστούν στην έκθεση, αλλά είναι πιθανό να συμπεριληφθεί ο πίνακας με μπλε, ροζ και μοβ άνθη που πουλήθηκε σε δημοπρασία το 2017 έναντι 10.000 δολαρίων, ποσό που διατέθηκε στα θύματα της ένοπλης επίθεσης στο μουσικό φεστιβάλ Route 91 Harvest, στο Λας Βέγκας σύμφωνα με το BBC.

Άγνωστο παραμένει αν η τραγουδίστρια θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης της Galerie Sympa στη Γαλλία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης