Η Αμερικανίδα εκδότρια και τηλεοπτική παραγωγός, Όπρα Γουίνφρεϊ είχε μια εξαιρετική ζωή, με κάποια εξαιρετικά σημεία καμπής.

Η μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού People και αποκάλυψε τις σημαντικές στιγμές που άλλαξαν τη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια από αυτές τις στιγμές ήταν όταν μετακόμισε στο Νάσβιλ από το Μιλγουόκι ως έφηβη.

«Αν αυτό δεν είχε συμβεί, θα ήμουν μία από εκείνους τους ανθρώπους που κοιτούν για πάντα τα παράθυρα των σπιτιών άλλων ανθρώπων και αναρωτιούνται πώς ζουν» είπε.

Η παρουσιάστρια και παραγωγός τηλεοπτικών σόου ανέφερε επίσης την απόφασή της να μην παντρευτεί τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, συγγραφέα και επιχειρηματία, Στέντμαν Γκράχαμ ή να κάνει παιδιά μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αίσθηση μου ήταν ότι είναι ένας παραδοσιακός τύπος, αλλά αυτή ήταν μια εντελώς αντισυμβατική σχέση» σημείωσε. Τόσο εκείνος όσο και εγώ λέμε τώρα: «Αν είχαμε παντρευτεί, δεν θα ήμασταν τώρα μαζί».

«Ξέρετε ποιος μου έδωσε τις καλύτερες συμβουλές εκείνη την εποχή; ο Στέντμαν» ανέφερε η Γουίνφρεϊ στη συνέντευξη. «Μου είπε:”Δεν έφθασες τόσο μακριά για να απορρίψεις ολόκληρη τη ζωή σου εξαιτίας μιας απόφασης να γίνεις ιδιοκτήτρια ενός τηλεοπτικού δικτύου. Και αν αυτό πάει καλά ή δεν πάει καλά, έχεις ακόμα μια ζωή”».
 
 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης