Στις 8 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία τo Φωτογραφικό Project «Feelings» που διοργάνωσε ο Πολυχώρος Vault από τον Οκτώβριο του 2017 έως τον Μάιο του 2018.

Στη διάρκεια της βραδιάς στον εκθεσιακό χώρο του Vault παρουσιάστηκαν οι 64 φωτογραφίες που προκρίθηκαν από την κριτική επιτροπή και απονεμήθηκε το Βραβείο «Στέφανος Πάσχος» στους τρεις νικητές από τους διοργανωτές του φωτογραφικού project και συνιδιοκτήτες του Πολυχώρου Vault, Μάνο Αντωνιάδη και Δημήτρη Καρατζιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο βραβείο έλαβε o Στέφανος Παπαζαπραΐδης, το δεύτερο η Ευγενία Παππά και το τρίτο ο Νίκος κιχέμ.

Και οι τρεις νικητές διακρίθηκαν σε 5 συναισθήματα από τα 8.

Διακρίθηκαν επίσης οι φωτογράφοι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπάμπης Αεράκης (σε 3 συναισθήματα), Γιώργος Αργυρόπουλος (σε 1), Ευάγγελος Γουβέλης (2), Λίντα Ζοίτζε (1), Κωνσταντίνος Ιωάννου(5), Νικόλαος Κάρμαν (2), Κατερίνα Κασιδιάρη (1), Χρήστος Κατσίνης (1), Βαγγέλης Μακρυγιάννης (1), Κωνσταντίνος Μητροβγένης (2), Νίκος Μπίμπιζας (3), Πέννυ Ορφανού (2), Μαρία Παπαναστασίου (1), Κατερίνα Παυλιδάκη (2), Κατερίνα Πουλέα (3), Στέλλα Πυλαρινού (2), Παύλος Τσαουσάκης (1), Γεωργία Τσόκου (3), Παναγιώτης Φελούκας (4), Στέλιος Χαραλαμπάκης (1), Μαρία Χατζημηνά (4), Βασιλική Χίου (3), Αννίτα Χριστοφίδου (1)

Στη βραδιά λήξης του φωτογραφικού project Feelings, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και η έκδοση του φωτογραφικού λευκώματος με τις φωτογραφίες που εκτέθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Οι 64 φωτογραφίες που διακρίθηκαν (8 από κάθε συναίσθημα) αλλά και οι υπόλοιπες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Την επιμέλεια του λευκώματος είχαν οι: Δέσποινα Κυπριζλή, Γιώργος Λυμπερέας και Μάνος Αντωνιάδης. Την κυκλοφορία ανέλαβε ο εκδοτικός οίκος ΚΑΠΑ Εκδοτική (http://www.kapaekdotiki.gr/ ).



Τι ήταν το Feelings?

Ένα Project από 8 εκθέσεις φωτογραφίας εμπνευσμένες από τον Κύκλο των Συναισθημάτων, που περιλαμβάνει τα 8 βασικά συναισθήματα που καθορίζουν τη ζωή και την πορεία των ανθρώπων.

Οι 8 βασικές οικογένειες συναισθημάτων είναι:

Χαρά, Θλίψη, Αγάπη, Αηδία, Φόβος, Θυμός, Έκπληξη και Ντροπή

Το Project είχε διάρκεια 8 μήνες, από τον Οκτώβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Κάθε μήνα παρουσιαζόταν για 8 ημέρες στον Πολυχώρο VAULT και μία έκθεση φωτογραφίας, εμπνευσμένη από κάποιο από τα 8 συναισθήματα.

Τον Οκτώβριο παρουσιάστηκε η Χαρά, τον Νοέμβριο η θλίψη, τον Δεκέμβριο η Αγάπη, τον Ιανουάριο η Αηδία, τον Φεβρουάριο ο Φόβος, τον Μάρτιο ο θυμός, τον Απρίλιο η Έκπληξη και το Μάιο η Ντροπή.
Τα εγκαίνια των εκθέσεων γινόντουσαν στις 8 κάθε μήνα, με ώρα έναρξης 8:00 το βράδυ. (Εκτός από την Έκπληξη, λόγω διακοπών του Πάσχα, τα εγκαίνια έγιναν στις 18 του Απριλίου).

Μία επιτροπή από 8 διακεκριμένους φωτογράφους (Νίκος Γιαβρόπουλος, Θωμάς Δασκαλάκης, Διονύσης Κούτσης, Φάνης Παυλόπουλος, Γιάννης Πρίφτης, Γιώργος Στριφτάρης, Έλενα Φάκου, Χριστίνα Φυλακοπούλου) επέλεγε κάθε φορά τις 8 καλύτερες από τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων (οι οποίοι μπορούσαν να παίρνουν μέρος με δύο το πολύ φωτογραφίες ανά αμάρτημα).

Στον νικητή ο πολυχώρος Vault θα διοργανώσει την προσωπική του έκθεση φωτογραφίας την επόμενη χρονιά.

Πολυχώρος Vault Theatre Plus

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8′ περίπου με τα πόδια)

Πληροφορίες- κρατήσεις: 213 0356472 / 6949534889

(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης