Η Μπίλι Άιλις τιμάται από την οργάνωση PETA – Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων επειδή «προασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, επειδή δεν μένει ποτέ σιωπηλή στην αδικία και ασκεί την επιρροή της για να ωθεί τη βιομηχανία της μόδας να αναγνωρίσει ότι η σκληρότητα δεν είναι ποτέ της μόδας».
 
Η 19χρονη τραγουδίστρια είναι η νεότερη προσωπικότητα που θα λάβει την τιμητική διάκριση Πρόσωπο της Χρονιάς ακολουθώντας τα βήματα των Χοακίν Φίνιξ, πάπα Φραγκίσκου, Όπρα Γουίνφρεϊ και Ανζέλικα Χιούστον.
 
Η Άιλις μιλούσε πάντα για την προστασία των ζώων, παροτρύνοντας οίκους μόδας, όπως ο Oscar de la Renta να αποκλείσουν τη γούνα από τις συλλογές τους, καθώς και με το λανσάρισμα συλλογής παπουτσιών Air Jordan με τη Nike που είναι «100% vegan δέρμα με πάνω από 20% ανακυκλωμένο υλικό».
 
«Η Μπίλι Άιλις φροντίζει να τελειώσει το πάρτι με τα γεύματα με κρέας και γάλα, όπως επίσης και με δέρμα, γούνα και μετάξι» δήλωσε η πρόεδρος της PETA, Ίνγκριντ Νιούκιρκ.
 
«Η PETA είναι πιο χαρούμενη από ποτέ που την τιμά γιατί άρπαξε κάθε ευκαιρία για να επισημάνει ότι η βίγκαν μόδα και τα τρόφιμα είναι πιο ευγενικά με τα ζώα και τον πλανήτη που μοιραζόμαστε μαζί τους» τόνισε.
 
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης