… του Αλεξάνδρου Δουμά

Από τις 26 Ιουνίου ως 20 Ιουλίου
– Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο, στις 21.00
– Κυριακή, στις 20.00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Προπώληση από τις 15 Ιουνίου

Η σοπράνο Τζένη Δριβάλα, μία από τις πιο επιτυχημένες ερμηνεύτριες του ρόλου της «Κυρίας με τις Καμέλιες» στην όπερα, παρουσιάζει σε δική της θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία το ομώνυμο αριστούργημα του Δουμά. Με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Νεκτάριο Παπαλεξίου όπου ως «Αρμάνδος», είναι το απόλυτο ιδεώδες του ρομαντικού ήρωα και ταυτόχρονα εξαιρετικός ηθοποιός, ο οποίος επωμίζεται τον πιο απαιτητικό και μακρύ σε διάρκεια ρόλο του έργου.

Μαζί τους οι ηθοποιοί: Ειρήνη Αΐβαλιώτου, Μαίρη Σταγάκη, Γιάννης Παπαθύμνιος, Ανδρέας Παπαγιαννάκης, Βασίλης Ασημάκης, Νάγια Ναούμ, Αυγουστίνα Τόττη.

Tον ρόλο της «Μαργαρίτας Γκωτιέ», εκτός από την Τζένη Δριβάλα, θα ερμηνεύσει και η νεαρότατη και ταλαντούχος Βιβιάνα Γιαννούτσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η ερωτική ιστορία της Παριζιάνας εταίρας και του νεαρού φοιτητή σε πρώτο πλάνο στη νεοκλασσική βίλλα του ΙΔΙΟΜΕΛΟΥ Το σκηνικό είναι του Γιάννη Παπαδάκη και η επιμέλεια των κοστουμιών του Dennis Krief ο οποίος θα μας μεταφέρει το «άρωμα» της πατρίδας του, με την παριζιάνικη γοητεία του 1860… Tη μουσική επένδυση και την εκτέλεση έχει αναλάβει ο Φίλιππος Μοδινός.

Το έργο ανεβαίνει στο ΙΔΙΟΜΕΛΟ στους κήπους της μαρουσιώτικης νεοκλασικής βίλλας, αξιοποιώντας τις καλοκαιρινές βραδιές. Αυτή η συγκινητική ερωτική ιστορία τέλους 19ου αιώνα, ταιριάζει απόλυτα με τον σκηνικό χώρο που δημιουργεί η νεοκλασική βίλλα.

Οι χαρακτήρες, τα κίνητρα τους, οι καταστάσεις τις οποίες βιώνουν, έχουν πλήρη αναφορά στη σύγχρονη πραγματικότητα και ζωή. Είναι απολύτως διαχρονικοί… «Ντυμένοι» με την κομψότητα και την ιδιαίτερη αισθητική που προσφέρουν τα κοστούμια τέλους 19ου αιώνα. Μία συναρπαστική ερωτική ιστορία της Παριζιάνας εταίρας και του νεαρού φοιτητή, χωρίς να αποσπά τη συγκέντρωση του θεατή από αυτήν, με τεχνάσματα και παρεμβολές.

Προπώληση και κράτηση εισιτηρίων:
– viva.gr
– Χώρος Τέχνης ΙΔΙΟΜΕΛΟ (210 68 17042)

Τιμές εισιτηρίων:

  • Κανονικό: 15 ευρώ
  • Μειωμένο: 10 ευρώ

Χώρος Τέχνης ΙΔΙΟΜΕΛΟ
Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου, Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ).
https://el-gr.facebook.com/Idiomelo
http://idiomelo.blogspot.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης