Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον χώρο της μόδας. Πρόκειται για την Κάρα Ντελεβίν, η οποία «χτίζει» επίσης ένα ισχυρό όνομα στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε με ειλικρίνεια στο τεύχος Ιουνίου του Marie Claire, σχετικά με τις μελλοντικές της φιλοδοξίες, αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν μικρότερη ήθελε να γίνει οδηγός ταξί.

Μάλιστα το 26χρονο μοντέλο είπε ότι σε περίπτωση που η ζωή της γίνει ταινία θα ήθελε να την υποδυθεί η 22χρονη ηθοποιός Κλόι Γκρέις Μορέτζ.
 
Παρά το γεγονός ότι έχει μία από τις πλέον αξιοζήλευτες καριέρες στον χώρο της μόδας η Κάρα αποκάλυψε ότι δεν ήταν αυτό το όνειρό της μεγαλώνοντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε ότι «ήθελα πραγματικά να γίνω ταξιτζής, επειδή σκεφτόμουν ότι είχαν την καλύτερη δουλειά, ήταν σε θέση να επιλέξουν τους ανθρώπους, να μιλήσουν μαζί τους και να τους μεταφέρουν εκεί που θέλουν να πάνε».

«Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και δεν τους εκτιμούμε αρκετά», δήλωσε.

Η Κάρα έχοντας πλέον μία λαμπρή καριέρα στη μόδα και τον κινηματογράφο δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σε περίπτωση που η ζωή της γίνει ταινία θα ήθελε ως πρωταγωνίστρια την Κλόι Γκρέις Μορέτζ. «Όταν τη γνώρισα είπα: “Είσαι κυριολεκτικά σαν εμένα. Θα έπρεπε μια μέρα να παίξουμε τις αδελφές”. Είναι μεγάλη ηθοποιός», δήλωσε η 26χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης