Γη / φωτιά / θάλασσα / γέννηση και αθανασία / δύναμη και αδυναμία / αγάπη και ελευθερία / ειρήνη/ εξουσία / επανάσταση / ζωή / απουσία.

Όλα γένους θηλυκού. Όλα στο πρόσωπο εκείνης. Της μίας, με τα χίλια πρόσωπα, που την είπανε Γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Απόστολος Ρίζος, παρουσιάζει το επιτυχημένο και πολυσυζητημένο μουσικό του αφιέρωμα με τίτλο «Η Γυναίκα στον πυρήνα» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων» στις 17 Ιουλίου.

Η παράσταση που κέρδισε το κοινό έπειτα από τις χειμερινές εμφανίσεις του Απόστολου Ρίζου και της μπάντας του στη Μουσική Σκηνή «Πυρήνας», στο «Σταυρό του Νότου Club» και σε διάφορες μουσικές σκηνές της Ελλάδας, ανεβαίνει με ανανεωμένη διάθεση στο Θέατρο Βράχων – «Άννα Συνοδινού», για μία και μοναδική συναυλία.

Η ανεξάντλητη σε μεταμορφώσεις γυναικεία μορφή, μέσα από τις πληθωρικές της αντανακλάσεις στο ελληνικό, και όχι μόνο, τραγούδι. Η Γυναίκα με τους παράλληλους ρόλους, μέσα από τους ξεχωριστούς ερμηνευτικούς τρόπους του Απόστολου Ρίζου, με μια μπάντα που δημιουργεί κάθε φορά ιδιαίτερη αίσθηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγούδια αφιερωμένα στη γυναίκα, τραγούδια γραμμένα από γυναίκες, αλλά και τραγούδια που έχουν χαρακτηριστεί από κορυφαίες ερμηνεύτριες, σε μια μουσική παράσταση με πάθος, όπου τα δύο φύλα συναντιούνται χωρίς προκαταλήψεις!

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες / Απόστολος Καλτσάς: μπάσο / Βαγγέλης Παρασκευαϊδης: βιμπράφωνο, drums / Απόστολος Ρίζος: κιθάρες, φυσαρμόνικα.
Σχεδιασμός ήχου: Νίκος Λαγός
Προβολές / visuals : Τάμμυ Τσέκου.

INFO:
Απόστολος Ρίζος – «H Γυναίκα στον πυρήνα»
Τρίτη 17 Ιουλίου 2012
Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού»
Γενική τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.30.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
TICKET SERVICES: Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, (Στοά Πεσμαζόγλου) Εισιτήρια Online: www.ticketservices.gr (χωρίς επιβάρυνση)
Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567 (χωρίς επιβάρυνση)
Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Καθημερινά 18.00- 22.00
Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού, Ευαγγελικής Σχολής 26 – Βύρωνας – Τηλ.: 2107609340 – 2107609350 Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-14.30 Δημαρχείο Υμηττού: Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός: Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-12.00
Δημαρχείο Δάφνης: Έλλης και Κανάρη, Δάφνη Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-12.00

Περισσότερες πληροφορίες:
Φεστιβάλ Βράχων: http://www.festivalvraxon.gr/article.php?id=12
Απόστολος Ρίζος / FB fan page: facebook.com/ApostolosRizosPage
Απόστολος Ρίζος / Official Site: www.apostolosrizos.gr.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης