Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Έκθεσης «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» ξεκίνησε.

Η 15η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημαρχείου (Κοτζιά) στην Αθήνα, έρχεται με χιλιάδες εκλεκτά τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα και ένα εξαιρετικά δυνατό πρόγραμμα εκδηλώσεων που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Και τις 9 ημέρες της διάρκειάς της θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Τα εγκαίνια της 15ης Έκθεσης στην Πλατεία Δημαρχείου (Κοτζιά), θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν τη διοργάνωση δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Αττική, Αργολίδα, Αρκαδία, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Καλάβρυτα, Καστοριά, Κιλκίς, Κόρινθο, Λακωνία, Λάρισα, Πάτρα, Τρίκαλα, Φάρσαλα, Φθιώτιδα, Χαλκίδα και όχι μόνο, θα παρουσιάσουν στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης τη μεγάλη ποικιλία των αγνών τοπικών προϊόντων τους.

Πρόκειται για ένα πλήθος εξαιρετικών τοπικών προϊόντων όπως λάδι, προϊόντα ελιάς, τυροκομικά προϊόντα, μέλι, εκλεκτά αλλαντικά όπως το κρητικό απάκι, παξιμάδια, αρτοσκευάσματα, ξεροτήγανα, καλιτσούνια, βότανα, όσπρια, παραδοσιακά γλυκά, χαλβά,  ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, ζυμαρικά, ρακί, κρασί, λικέρ, σαλιγκάρια, ποντιακοί γκεζλεμέδες, σοκολάτες, σοκολατάκια, μπάρες δημητριακών, σάλτσες, ταχίνι, λουκούμια, λουκουμάδες, τρίγωνα Θεσσαλονίκης, τουλούμπες, παστέλια, σφακιανόπιτες, αλόη, χαρουπόμελο, προϊόντα μαστίχας, χειροποίητες δημιουργίες, κοσμήματα, καλλυντικά, αιθέρια έλαια, σαπούνια, κεραλοιφές, αρώματα και άλλα.

Τοπικά προϊόντα μοναδικής ποιότητας, που οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Τη νέα διοργάνωση στηρίζουν ως χορηγοί κορυφαίες επιχειρήσεις με σπουδαία και ποικίλλη δράση.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στο πολιτιστικό πρόγραμμα της Έκθεσης, αφού καθημερινά, θα πραγματοποιούνται δεκάδες μουσικές, χορευτικές, γαστρονομικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό εντελώς δωρεάν.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα της Έκθεσης www.pagritiaekthesi.gr.

Η έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας», η οποία πλέον αποτελεί θεσμό, έχει ήδη πραγματοποιήσει 14 μεγάλες διοργανώσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Όλες οι διοργανώσεις έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες, ενώ η προβολή για τα τοπικά προϊόντα και τις συμμετέχουσες περιοχές από όλη την Ελλάδα είναι τεράστια.

Αθήνα – Πλατεία Δημαρχείου (Κοτζιά)

28 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2019
 
Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις!

Με ελεύθερη είσοδο για όλους!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης