Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Τις πύλες του «άνοιξε» για μία ακόμη χρονιά το Athens Tattoo Convention. Το εν λόγω festival έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης με επισκέπτες από όλο τον κόσμο που έρχονται αποκλειστικά για την εμπειρία του Athens Tattoo Convention αλλά και για να γνωρίσουν μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως καλλιτέχνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τριήμερο από τις 10 έως τις 12 Μαΐου είναι αφιερωμένο στους «σκληροπυρηνικούς» και όχι μόνο οπαδούς των τατουάζ με το φετινό Athens International Tattoo Convention να πραγματοποιείται στο γήπεδο Tae kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φεστιβάλ «σβήνει» εφέτος τα 13α κεράκια του, κρατώντας τα πρωτεία στα ραντεβού για τους λάτρεις του ανεξίτηλου μελανιού, ως σημείο αναφοράς τόσο για όσους θέλουν να χτυπήσουν ένα (ακόμη) τατουάζ, όσο και για όσους απολαμβάνουν τα περίτεχνα σχέδια πάνω στο κορμί. Φυσικά, η γιορτή δεν περιλαμβάνει μόνο tattoo αλλά και μπόλικη street κουλτούρα και μουσική. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερα από 230 δυνατά ονόματα καλλιτεχνών θα παρευρίσκονται στον χώρο. Ανάμεσα στους πιο διάσημους ξεχωρίζουν οι Γιώργος Μαυρίδης, Benjamin Laukis, Jak Connoly, Sam Barber, Dave Paulo, Steve Butcher, El Whyner, Norm, Carlos Rojas, Myrhwan, Fred Thomas, Yomico Moreno, Bill Loika, Horihimo Mitomo και Mutsuo.

Όλοι τους θα διαγωνιστούν για το καλύτερο tattoo της ημέρας, σε όλες τις κατηγορίες, σε μικρά και μεγάλα tattoo!

Δείτε περισσότερες εικόνες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης