To Public (K. Σερβίας Ι, Πλ. Συντάγματος) και οι εκδόσεις «Ψυχογιός» προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Γιώργο Δ. Λεμπέση, με αφορμή το νέο βιβλίο του. «Οι ανωήρωες και το γιγαντιαίο σαχλαμάρι»

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρήστος Χατζηπαναγιώτης , η δημοσιογράφος και παραγωγός Εύα Θεοτοκάτου, ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης, η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η εκπαιδευτικός Σοφία Τραντίδου και ένας αληθινός Ανωήρωας-έκπληξη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μουσικές επιλογές από τον DJ Spector του Pepper 96.6!

Ο αγαπημένος συγγραφέας της σειράς της «Ψαρόσουπας» επιστρέφει με ένα ξεκαρδιστικό κόμικ για τους μικρούς λάτρεις της περιπέτειας και της δράσης! Οι Ανωήρωες είναι παιδιά που ζουν ανάμεσά μας, πιστεύουν στο καλό, είναι αριστούχοι της Ακαδημίας Φαντασίας και ποτέ μα ποτέ δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους. Δεν αποκλείεται να είναι κάποιος συμμαθητής μας, ο μικρός μας αδερφός ή το μακρινό μας ξαδερφάκι που μένει στη διπλανή πόλη. Οι ενοχλητικοί Βλακέντιοι, οι άθλιοι Συνεχόμενοι, οι Πατημένες Μπάμιες και άλλοι καθημερινοί μπελάδες δοκιμάζουν την υπομονή των Ανωηρώων στην προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο, αλλά αυτοί δεν το βάζουν κάτω με τίποτα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή τα εγκαίνια του φράγματος, που θα επιτρέψει τη χρήση πόσιμου νερού στο χωριό των Καικαλάδων, ο σατανικός Μέγιστος Μπεζ καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο για να εφαρμόσει τη νέα του ανακάλυψη. Με τη μέθοδο της Υπεργεωμετρικής Κατανομής της Δυοφωσφορικής Ρυβουζόλης, προσδοκά να αποκτήσει τον έλεγχο των ανθρώπων. Οι τρεις Ανωήρωες της περιοχής, ο Πλάτωνας, η Αριστέα και ο Ίωνας, μπλέκουν σε μια απίστευτη περιπέτεια με σκοπό τη διάσωση των κατοίκων άλλα και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Συγγραφέας: Γιώργος Λεμπέσης
Εικονογράφηση: Καμπάδαης Γιώργος
Σειρά: Graphic Novel – Comics
Τιμή: 9.90ευρώ
Τιμή e-book: 7.49 ευρώ
Σελίδες: 136

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης