Η Ναόμι Κάμπελ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τη ρουτίνα που ακολουθεί, όταν ταξιδεύει αεροπορικώς.
Η Βρετανίδα σούπερ μόντελ και ηθοποιός καλωσόρισε τους θαυμαστές της σε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο καταγράφει ένα ταξίδι από τη Γαλλία στο Κατάρ.

«Αγαπώ να ταξιδεύω. Γεννήθηκα να ταξιδεύω» λέει η Κάμπελ στην κάμερα. «Μου αρέσει να βρίσκομαι παντού και πουθενά ταυτόχρονα» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και όπως και κάθε άλλος ταξιδιώτης με αεροπλάνο, δεν μπορεί να αντισταθεί στα σνακ και τα ελαφρά αναγνώσματα σε ένα κατάστημα του αεροδρομίου. Το μοντέλο αγοράζει σοκολάτες (“παίρνω αυτό και δεν με νοιάζει!”), και προσθέτει ένα σακουλάκι ζελεδάκια και ένα περιοδικό.

Μετά την επιβίβαση στο αεροπλάνο, η Κάμπελ βγάζει ένα ζευγάρι γάντια και μαντηλάκια για απολύμανση. Στη συνέχεια σκουπίζει κάθε ορατή επιφάνεια στη θέση της που βρίσκεται στην πρώτη θέση του αεροσκάφους, το τραπεζάκι, την τηλεόραση και το τηλεχειριστήριο.

«Καθαρίστε όλα όσα αγγίζετε» συμβουλεύει. «Οτιδήποτε θα μπορούσατε να αγγίξετε … Αυτό είναι που κάνω σε κάθε αεροπλάνο που μπαίνω. Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα, είναι η υγεία μου και με κάνει να νιώθω καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορείτε να κάνετε και τη δική μου θέση μετά;» ακούγεται να ρωτάει γελώντας η γυναίκα που κάθεται δίπλα στη Ναόμι Κάμπελ, σύμφωνα με το USA Today.

Στη συνέχεια, το σούπερ μόντελ βγάζει ένα κάλυμμα καθίσματος, το οποίο αλλάζει κάθε εβδομάδα και ζητεί να πλυθεί στο χέρι στα ξενοδοχεία.

«Έχουν διαφορετικά χρώματα, χρώματα που σας κάνουν ευτυχισμένες» σημειώνει. Για τη συγκεκριμένη πτήση, επέλεξε ένα έντονο ροζ.

Αφού απολυμάνει τη θέση της τελικά κάθεται και χρησιμοποιεί προϊόντα από το «πακέτο ενυδάτωσης» της και στη συνέχεια μάσκα προσώπου κατά της μόλυνσης.

Το μοντέλο εξηγεί ότι η συγκεκριμένη ρουτίνα τη βοηθά ώστε να μην αρρωσταίνει όταν ταξιδεύει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης