Ο Φαρέλ Γουίλιαμς προσπάθησε να τονίσει την ανάγκη για ενσυναίσθηση στον αγώνα κατά του συστηματικού ρατσισμού και της κοινωνικής αδικίας.

Ο τραγουδιστής έθιξε το θέμα σε ένα βίντεο διάρκειας έξι λεπτών που κυκλοφόρησε στο πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στη Masterclass, διαδικτυακή υπηρεσία επιμόρφωσης και στη Uninterrupt, πλατφόρμα που ίδρυσαν ο Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, Λε Μπρον Τζέιμς και ο επιχειρηματίας, Μάβερικ Κάρτερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο με τον Φαρέλ Γουίλιαμς είναι το πρώτο μιας σειράς με τίτλο «Η Δύναμη που Έχεις» (The Power you Hold) η οποία θα επικεντρώνεται σε «ζητήματα κοινωνικής αδικίας και συστημικού ρατσισμού, προσφέροντας εκπαίδευση και έμπνευση για στρατηγικές που προωθούν αλλαγή».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μιλάμε πάντα για την αγάπη και πόσο σημαντική είναι η αγάπη, αλλά δεν μπορείς να αγαπάς κάποιον ή κάτι, χωρίς να συνδέεσαι με την ύπαρξή του» τονίζει ο τραγουδιστής στο βίντεο.

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς αναφέρεται στο πολύνεκρο ένοπλο επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βιρτζίνια Μπιτς, όπου γεννήθηκε και υπογράμμισε πώς ο συστηματικός ρατσισμός και η ανισότητα συνδέονται με τη βία.

«Νομίζω ότι όταν χρησιμοποιείτε την ενσυναίσθηση ως το νούμερο ένα εργαλείο, βοηθά τους άλλους ανθρώπους που συμμετέχουν σε μία διαδικασία, όποια κι αν είναι αυτή, να αισθάνονται ότι δεν είναι αποκλεισμένοι» προσθέτει.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης