Σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, side events, αστείρευτο κέφι, χορός, πυροτεχνήματα, και χιλιάδες κόσμου, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της 5ης και τελευταίας μέρας του 34ου River Party, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες με τεράστια επιτυχία στο μαγευτικό τοπίο του Αλιάκμονα και έκανε όλους όσους το παρακολούθησαν να μιλούν για μια ανεπανάληπτη ‘’εμπειρία ζωής’’.

Το Youth Stage, όπως κάθε μέρα γέμισε από νωρίς με τις νεανικές μπάντες-Έμμονο Γκρίζο, Μόνιμος Κάτοικος και τα Χάλκινα της Καστοριάς, ενώ στο Green Stage εμφανίστηκε μετά τις 20.00 η Σοφία Κουρτίδου και στη συνέχεια ο Μιθριδάτης με τον Σέξπυρ και τον Dj Vanilla που ξεσήκωσαν το κοινό την τελευταία μέρα του River Party.
Το Main Stage, άνοιξαν οι Gad, ένα 5μελές group που ήρθε να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής αλλά και του Αλιάκμονα με τον ηλεκτρονικό τους ήχο, τα brit rock στοιχεία και την αστείρευτη ενέργειά του στη σκηνή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκυτάλη δόθηκε στους Going Through, οι οποίοι παρέσυραν το κοινό σε ένα εκρηκτικό hip hop πάρτυ. Ένα live ξεσηκωτικό με ανατρεπτικά μιξαρίσματα, λούπες και εκρηκτικούς συνδυασμούς από ρίμες αλλά και υπέροχες μελωδίες.

Αμέσως μετά, το πολυπληθές κοινό, υποδέχτηκε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Με την εξαιρετική του μπάντα έφερε στην σκηνή του River Party, τον ρυθμό των μεγάλων του επιτυχιών και τα καινούργια του τραγούδια, ξεσηκώνοντας το κοινό σε μια συναυλία που τα είχε όλα, κέφι, ενθουσιασμό, θετική ενέργεια και δυνατές επιτυχίες. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, κράτησε εκεί με τα ‘χέρια ψηλά’ τους πολυάριθμους φίλους του φεστιβάλ που τον αποθέωσαν!

Το κλείσιμο της 5ης μέρας ανήκε στους Vegas. Όλο το πλήθος επιφύλαξε θερμή υποδοχή και ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα για το τριμελές συγκρότημα που έκλεισε πανηγυρικά την τελευταία μέρα του φεστιβάλ με ένα live γεμάτο ενέργεια και δυναμισμό. Με τα πιο γνωστά τους τραγούδια και ελληνικές και ξένες επιτυχίες άλλων δημιουργών, hip hop, r’n’b και funk ήχους, έδωσαν τον ρυθμό ενώ το κέφι ήταν τέτοιο που κανένας δεν ήθελε να φύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βραδιά έκλεισε χαρακτηριστικά με τον dj των Vegas, τον Nivo και τον Μιθριδάτη επί σκηνής, να προσφέρουν ένα μοναδικό dj set δίπλα στο ποτάμι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε για 34η χρονιά το River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης