Ήδη από την πρώτη χρονιά λειτουργία του, το ChristmasTheater φιλοξένησε και αγάπησε και τις εικαστικές τέχνες. Από το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού στην πρώτη έκθεση ζωγραφικής που φιλοξένησε στο φουαγιέ, γεννήθηκε η ανάγκη να μεταμορφωθεί ο χώρος υποδοχής των θεατών σε χώρο τέχνης και δημιουργίας.

Έτσι εκτός από τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, φέτος ταξιδεύουμε και με το C.T.ofArts!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eίναι ο νέος χώρος του ChristmasTheater, εικαστικός αυτή την φορά και με ανάλογη εναλλακτική πολυμορφία. Πρόκειται για την C. T. Of Arts, την Αίθουσα Τέχνης που  λειτουργεί αρχικά με βάσει τον χρονικό ορίζοντα των παραστάσεων, παρουσιάζοντας παλαιότερους, γνωστούς κι επιτυχημένους, αλλά και αξιόλογους νέους επίσης καλλιτέχνες, (ζωγράφους, γλύπτες, χαράκτες, κεραμίστες, εικαστικούς φωτογράφους, μικροτέχνες,designersκλπ.), διακρινόμενους ήδη στους τομείς τους και προπαντός χαρισματικούς, με ευφάνταστες εκφραστικές πρωτοτυπίες, σύγχρονη αισθητική και οπωσδήποτε ταλέντο..

Η πρώτη έκθεση, με την οποία εγκαινιάζει την λειτουργία της η C. T. ofArts(που η ονομασία της προέρχεται από τα αρχικά του ChristmasTheater, αφού είναι θυγατρικό του τμήμα), συμβαδίζει με τους προβληματισμούς και τις ανάγκες της εποχής μας. Πρόκειται για την σχέση μας με το περιβάλλον, όπως την βιώνουμε αυτή την σχέση και την  αποζητούμε μέσα από την φύση και τα όνειρά μας, αλλά και όπως την συντροφεύουμε μέσα από τις βλαστομορφές της ή εκείνη μας πλαισιώνει στην ύπαιθρο, σε περιαστικά τοπία και φυσικά μέσα στην πόλη και στην ζωή της καθημερινότητάς μας.Εικαστική δημιουργός των έργων που σε ατομική της έκθεση, στηνC. T. Gallery παρουσιάζονται, είναι η ήδη καταξιωμένη ζωγράφος Νατάσα Γκάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Νατάσα Γκάνα έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να δημιουργεί τόπους ευδόκιμους κι ευφρόσυνους, αντλώντας εικόνες ή χρωματικά και σχεδιαστικά «ενσταλάγματα», μορφοποιημένα από αισθήσεις που προέρχονται, τόσο από την φύση, όσο και από την ζωή. Την ζωή, που παρατηρούμε, που αναπολούμε, αλλά κι εκείνη που μας περιβάλλει. Πρόκειται για εκείνη που επιλέγουμε και νοσταλγούμε, αλλά και την «φύση» που εμείς φαντασιακά δημιουργούμε κι αυτήν στην οποία καταφεύγουμε. Άλλοτε πάλι πρόκειται για την φύση που αντικατοπτρίζει όψεις και πτυχές ή άλματα και ρήγματα που διαμορφώνουμε εμείς, ως αντικατοπτρισμούς μέσα από την ζωή μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους, όπως συμβαίνει κι αντίστροφα».

Η Νατάσα Γκάνα γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.Από το 1980 ασχολείται επαγγελματικά με την ζωγραφική.  Είναι μέλος του ΕΕΤΕ . Έργα της υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ατομικές εκθέσεις έχουν διενεργηθεί, εκτός από την Αθήνα, σε Παρίσι,Βρυξέλλες και Κύπρο.

Διάρκεια έκθεσης : 22/10/2019 – 22/12/2019

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκθέσεις στην διάρκεια των παραστάσεων ενώ στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και πωλητήριο με βιβλία, έργα τέχνης και δημιουργίες διάσημων καλλιτεχνών.

C. T. ofArts: Στο φουαγιέ του ChristmasTheater, Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου.  Λ. Βεϊκου 137, Γαλάτσι. Πληροφορίες : 211 7701700, christmastheater.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης