Ένα βιβλίο από το Dimes για την ευελιξία στην κουζίνα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020, 13:22
Ένα βιβλίο από το Dimes για την ευελιξία στην κουζίνα

Το Dimes, το εστιατόριο του Μανχάταν που βοήθησε να καθοριστεί ένα ορισμένο είδος ελαφρού, υγιεινού, αλλά περιστασιακά χλιδάτου φαγητού, άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2013.

Ιδρύθηκε από τις Alissa Wagner και Sabrina De Sousa, το εστιατόριο έγινε αμέσως δημοφιλές στο κέντρο της Νέας Υόρκης, προσελκύοντας δημιουργικούς τύπους και όμορφους ανθρώπους στην Canal Street.

Μέσα σε λίγα χρόνια, το Dimes επεκτάθηκε, το εστιατόριό του μεταφέρθηκε σε μία ευάερη τοποθεσία και άνοιξε το Dimes Deli, ένα πιο απλό σημείο για φαγητό, καθώς και κατάστημα με φρέσκα προϊόντα και έτοιμα γεύματα, καθώς και εκλεκτικά συστατικά, αλλά και με αντικείμενα design και lifestyle.

Οι Wagner και De Sousa εισήλθαν σε μια νέα αρένα με την κυκλοφορία του βιβλίου «Dimes Times: Emotional Eating (Karma)».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020, 13:22